Ennen agitreeniä taas jälki Frescolle. Pituus 300-400 m, neljä keppiä, tiheämpää maastoa kuin eilinen. Ehdittiin antaa jäljen vanheta vain 20 min kun pimeys ja sade pääsivät yllättämään.
Alussa lähti taas painamaan aika vauhdilla mutta siksakkasi vähemmän kuin eilen. Eka keppi heti alussa n 15 m jäljestyksen jälkeen. Nappasi sen vauhdissa suuhun ja jatkoi matkaa, pyysin tuomaan ja palkkasin. Pitää muistaa jatkossa rauhoittaa homma paremmin kepeille, nyt ollaa jatkettu aika lennossa.
Kaikkiaan jäljestys meni kivasti, vauhtia on toki liikaa jarrutteluista huolimatta mutta pysyi hienosti jäljellä ja nosti kaikki kepit oma-aloitteisesti. Viimeiset 30 m jälki kulki tien suuntaisesti alle 10 m päässä tiestä. Vähän painoi lopussa tielle päin mutta pysyi jäljellä ja loppupalkkakin löytyi.

Janaa pitäisi alkaa opettaman ihan tosissaan, siitä tuolla ei ole hajuakaan. Yllätys yllätys kun sitä tosiaan ei ole tehtykään. ;D

Sitten AgiTokolaan ja agiloimaan Pennin kanssa. Alussa tehtiin taas este ja kaksi ja käteen kuten viimeksikin. Toimi hyvin, Penni selvästi muisti homman. Sitten vähän vapaatreeniä, keinu, putkia ja hyppyjä. No problem, tuli hyvin käteen ja meni minne käskettiin pienillä kaarroksilla.
Ohjattu treeni aa, sylkkärillä putkeen, hyppy, rengas vasemmalle 90 asteen kulmassa kepit, hyppy hyppy ja aan ja puomin välistä putkeen.
Eka kierros ihan katastrofi, en taas saanut itseäni ohjaamaan ollenkaan vaikka olevinaan keskityin juuri siihen. Noottia tuli ja ihan aiheesta. Toinen kierros "paineen alla" (muut ryhmäläiset yleisönä katsomassa) meni sentään virheettä.
Fiilis treenin jälkeen ei kovin korkealla vaikka Penni käyttäytyi taas oikein nätisti. Itse vaan pitää muistaa pitää kontakti koko ajan, muuten alkaa ihmetellä muita koiria.

Oma jalka oikkuilee edelleen. Nilkka vinksahti ilkeästi Frescon edellisen remmiloman aikana kun koirapoika rynni remmissä ovesta pihalle ja minä perässä. Tuosta on nyt jotain pari kuukautta ja nilkka ei kun pahenee pikkuhiljaa. Lääkärissäkin kävin mutta tuo ammattilainen sai itsestään irti vain toteamuksen että on vähän turvonnut ja pitää liikuttaa normaalisti muttei kipuun asti. Okei, muuten hyvä mutta ei tunnu paranevan tuolla ja kipukin tulee niin yllättäen ettei sitä voi aina välttää.