Syksyn ekat treenit AgiTokolassa Frescon kanssa. Tämä talvi treenataan Ainon ryhmässä.
Eka kerta olikin varsin mielenkiintoinen. Selvästi teoriapainotteisempi kuin monella muulla kouluttajalla eli asiat tullaan ilmeisesti käymään läpi hyvin perinpohjin. Myös omaa ajattelua vaadittiin heti alussa, ei riitä että kipittää radan läpi miten kuten taitaa.

Tehtiin ratapätkä jotta kouluttaja vähän näki mitä meidän kohdalla tarvitsee tehdä. Paljon, sehän tiedetään. Ohjaustyylini on kuulema vähän vanhanaikainen ja käytän kroppaa liian vähän.

Minun ja Frescon ongelmia lähestytään ilmeisesti vähän eri kantilta kuin ennen. Tuo ei liene yhtään huono homma koska nykyiselläänhän homma ei varsinaisesti etene. 
Helpolla ei tänä talvena päästä, se on jo selvä. Mutta tuohan ei liene ole tarkoituskaan.

Ennen treenejä vähän tottista kotipihalla. Frescon sivulletulot ovat parantuneet, ovat selvästi napakampia kuin ennen. Samoin luoksetulo oli nätti, tosin pitäisi ottaa enemmän palkalla lennosta eikä noita suoria. Loppuasento jäi hippusen väljäksi, lisää niitä erikseen siis.
Liikkeestä seisomiset jostain syystä istui koko ajan. Treeniä !
Eteenmeno suora ja nopea. Valmisteleva osuus huono, meinasi vallan varastaa.

Pennin kanssa sivulletuloja ja pieniä seuraamisia. Edistää ihan himputisti, jos en puutu asiaan, kulkee takapää jalkani kohdalla. :D Josko tuotakin alkaisi taas enemmän treenaamaan, vaikka omaksi huviksi jos ei muuten.
Penneli teki myös keppejä, sujuvat omalla pihalla jo vallan hyvin. Hakee helpoista kulmista hienosti itse sisäänmenon oikeaan väliin. Kotitreeni on selvästi parantanut tuota, tosin kisoissa ei vielä näy. No, sunnuntaina kyllä vähän vilautti oikeaa asennetta.