joka me muut siis tunnetaan eläinlääkäriasemana. Ja kyllä olikin pojalla kiva reissu. :D Nautti kaikin rinnoin saamastaan huomiosta.

Ensin odoteltiin, Fresco oli elementissään ja huvitti ja rapsututti hoitajia. Sitten vastaanottohuoneeseen jossa käänneltiin ja väänneltiin molempia etujalkoja. Vasemman kyynärnivelen sisäsyrjällä ihan aavistuksen verran turvotusta, ei kipureaktioa tuossa eikä missään muuallakaan. Varmuudeksi kuitenkin rauhoituspiikki kankkuun ja kuviin.
Kuvat olka- ja kyynärnivelistä täysin puhtaat eli ei mitään ongelmaa.
Diagnoosina urheiluvamma, venähdys tms jota oirii vähän pidempään. Kipulääkettä pari viikkoa, remmissä eka viikko ja muuten vaan kevyemmin toinen. Jos ei tuolla tokene, tähystetään nivelet.

Fresco olisi jäänyt Apexiin nukkumaan, herätyspiikin saatuaan havahtui välillä sen verran että kömpi sylistä toiseen, käänsi kylkeä ja jatkoi tirsoja. Jaksoi viimein kuitenkin raahautua autolle ja takaisin tylsään kotiin.

Illaksi jätin pojan kotiin lähtiessäni kouluttamaan raunioryhmää, turha ottaa sitä autoon palelemaan. Penni pääsi mukaan, käytiin metsälenkillä ennen treenejä.

Illalla Fresco oli vielä sen verran pöhnässä että kapusi sänkyyn viereen nukkumaan mitä ei yleensä tee. Vähän ahdastahan tuo oli mutta oikein mukavaa vaihteeksi. :)