Ennen tottistamaan lähtöä pieni remmilenkki omilla kulmilla. Tai Penni juoksi enimmäkseen vapaana ja Fresco-parka roikkui remmin jatkeena. Tosi kiva lenkki kuitenkin, kummatkin olivat hyvin kuulolla.

Tottiksissa oma pinna oli jostain syystä vähän kireällä joka heijastui tekemiseen.
Pennin palautin kerran autoon kun piippasi paikallaanmakuussa muiden tullessa paikalle. Muuten tehtiin sen kanssa seuraamista, hyvä luoksetulo pysähdyksin ja kaukkareita. Huomasi taas sen häiriöherkkyyden, homma toimii erinomaisesti ja koira keskittyy kun mitään ylimääräistä ei näy mutta häiriöön reagoi heti ja liikkeet hajoavat. Lisäksi paikallaanistumista ja -makuuta ryhmässä. Meni hyvin ja jopa nousi ekalla käskyllä istumaan sivulle kunhan en mennyt välillä piiloon.

Fresco paikallaanmakuussa kun Penni teki. Pientä piippausta. Kävi muutenkin ylikierroksilla, seuraaminen oli levotonta. Liikkeestä jäämisessä sotki taas seisomista istumiseen, pentele. Muuten jäävät hyviä. Lisäksi otettiin luoksetulon loppuasentoa ja erikseen edestä sivulle siirtymistä. Hyvät terävät siirtymiset mutta käy sen verran kierroksilla että tuohon tuli ääntä mukaan.

Tottistreenifiilis vähän kadoksissa, Frescolla pitää nyhrätä vauhdittomia tarkkuustreenejä joihin sillä on turhan paljon virtaa ja alkaa käyttää ääntään. Lelulla ei voi palkata joka ankeuttaa hommaa entisestään.
Alkaa olemaan hermo pinnassa remmilevo kanssa mutta eipä auta, kärsittävä on. :(

Illalla saivat iltaruoat nurmikolle levitettynä, vähän tekemistä koiruuksille siinäkin.