Aussieyhdistyksen Riihimäen agilityviikonloppu vol 2. Ja olipa vaan mukavaa ! Säät suosivat, kouluttajat olivat hyviä ja tunnelma erityisen rento. :)

Lauantaina treenattiin Frescon kanssa. Mukavia ratapätkiä joista viimeinen varsinkin sujui yli odotusten, kaksi kertaa läpi ilman virheen virhettä. Tuo ei ole ihan tavallista Frescon kanssa, yleensä aina jotain pääsee tapahtumaan. Tuolla pätkällä oli vielä oikein pikantti kepeillemeno josta Fresco selvisi hienosti.
Ainoa miinus päivään oli se että herra höyrypää innolla mennessään tipahti ryminällä puomilta. Ensin näytti ettei tuo aiheuttanut mitään mutta illalla Fresco ontui vasenta etujalkaa levon jälkeen noustessaan muutaman askeleen ajan.


kuvat: Kati Koivu

Tuosta johtuen sunnuntaiksi pääsi remmiin Penni Frescon jäädessä Ismon kanssa kotihommiin. Frescon liike näytti aamulla jo ihan normaalilta mutta agility on se juttu jota en uskalla tuon kanssa tehdä yhtään jos jotain vammaa on lähiaikoina ollut. Se kun ei varsinaisesti osaa ottaa treeniä alkuunkaan varovasti.

Penni teki hienosti hommia. Ekalla ratapätkällä pääsi lipsahtamaan käsistä kerran ja jatkoi matkaa kohti auringonlaskua (väärien) esteiden yli. Eli taas kerran, tuolle ei saa antaa aikaa ajatella itse. Sen ajatukset kun kovin harvoin osuvat yksiin radantekijän ajatusten kanssa.
Muuten sujui enimmäkseen hyvin. Pari rimanpudotusta, kerran lopetti kepit kesken. Sisäänmenot onnistuivat joka kerralla. :)) Tosin olivatkin kyllä suoria ja helppoja.
Viimeinen pätkä varsinkin oli erittäin mukava ja uudenlainen Pennille. Rataantutustumisessa en löytänyt millään alkuun sopivaa ja hyvältä tuntuvaa vientiä ja ekalla yrityksella koiruus suhahtikin odotuksen mukaan aalle takaa kierrettävän hypyn sijaan. Siinä vaiheessa ohjaajalla onneksi (vihdoin ja viimein!) välähti se oikea vienti ja valssilla homma sujui hyvin.

Pennin käytös kaikkiaan päivän aikana oli hienoa. Oli rento ja seesteinen. Ekalla kerralla autosta otettaessa kiihtyi mutta en mennyt hommaan mukaan tai ottanut siihen muutenkaan kantaa niin rauhoittui aika nopsaan. Seuraavilla autosta otoilla oli ihan rauhallinen alusta asti. Kummallista suorastaan. Mutta ah niin mukavaa. :)


kuvat: Kati Koivu

Täällä lisää Kati Koivun viikonlopun aikana ottamia kuvia.