Käytiin Frescon kanssa fysioterapeutilla. Oikea puoli hienossa kunnossa, ei jumeja tai mitään muutakaan. Vasemmassa etujalassa hyvät ääriasentotaivutukset mutta kun jalkaa taivutettiin "koira alle", saatiin siitä irti reagointi. Aika minimaalinen kyllä, se lopetti läähätyksen pariksi sekunniksi mutta häntä jatkoi heilumista eli ei ole kovin kipeä. Tuokaan ei tullut esille alussa vaan pidemmän käsittelyn jälkeen.

Fysioterapeutti oli samaa mieltä kuin minäkin eli koira on puomilta jaloilleen pudotessaan saanut niin kovan täräyksen nilkkaan (vai ranneko se koiralla on ?) ja kyynärniveleen että niillä nyt kestää pidempään parantua. Nuo molemmathan kuvattiin toissa viikolla, luustossa ei näkynyt mitään epänormaalia.

Suosituksena remmilepoa lääkekuurin loppuun (melkein kaksi viikkoa) ja vielä siitä eteenpäin muutama päivä. Sitten varovasti vapaaksi tilanteissa joissa on lämmitelty ja koira on vähän rauhallisempi. Remmiliikuntaa voi nyt alkaa lisäämään ihan pikkuhiljaa, mielellään pehmeillä pohjilla. 
Paras parannella pitkän kaavan ja neuvojen mukaan että saadaan jalka kunnolla kuntoon eikä sinne jää mitään vaivaamaan pysyvästi. Nyt jo tuntuu että oma hermo kiristyy ja koiruus puhkuu intoa, vaan ei auta. Yöllä unessa Fresco hyppäsi jo katolle, kertoo jotain omistajan mielentilasta.

Yksi tylsä juttu tässä on pimeys, arki-iltaisin ei enää ehdi jälkiä tekemään. Ellei sitten pimeässä ? Olisipahan ainakin pakko jarrutella koiraa kunnolla jos mielii itse pysyä pystyssä. Hmm. Tässäpä kehittelemisen arvoinen ajatus.
Tottista voi silti edelleen tehdä ja tarkkuusetsintää pihalla, sinne saa sen verran valoa. Ja tietysti jälkeä viikonloppuisin.

Sinänsä reissu oli sitä mitä toivoinkin, saatiin vähän osviittaa mihin kohtaan on ottanut kipeää. Ja silti reagointi oli niin pientä että ei kai tuolla mitään isommin vialla voi olla ?
Ja sanomattakin kai olisi selvää että Frescolla oli taas oikein hupireissu, kiva ihminen huomioimassa vain Häntä. :D