Frescolle jälki lähimetsään. Sai vanheta reilun tunnin kun käytiin isännän kahvittelun aikana lenkki Keravalla. Aika kamalaa, sivumennen sanoen. Penni otti taas häiriötä ihan miljoonalla joka hajusta ja ihmisestä. Ja Frescokin kun on sattuneesta syystä aika energinen niin enpä voi sanoa että lenkkeilystä olisi kovin nautittu. Käveltiin puolisen tuntia, pisin pätkä Frescon loman aikana. Ja tuota ennen vartin verran jälkimetsään.

Mutta jäljelle siis. Siellä olikin jo huomattavasti leppoisampaa. Lyhyt alta kymmenmetrinen jana hienosti suoraan. Noita pitäisi alkaa pidentämään.
Jäljestys kaikkiaan hyvää, tosin välillä eteni pää ylhäällä. Tuohon vaikutti myös ohjaajan tumpelointi liinasta nykiminen hankalassa maastossa. Kuudesta kepistä nosti viisi ja nekin erittäin vakuuttavasti. Välillä meni metrin pari yli mutta palasi ja nosti kepin oma-aloitteisesti.
Jäljellä pituutta ehkä 300-400 metriä. Pitäisi olla gps että noita sais mitattua, minä olen ihan onneton matkojen arvioimisessa.

Iltapäivällä koirat saivat totutella (kissa)tarhaelämään ja järsiä siellä ydinluita. Mukavuudenhaluinen emäntä kun ei jaksanut istua kylmässä pihalla niitä vahtimassa. Itsekseen en noita pitkiksi ajoiksi uskalla jättää kun meillä on aita vaan tien puolella eikä siinäkään portteja. Eiväthän ne mihinkään häipyisi mutta kuitenkin.

Illalla käytiin Jokelassa katsomassa serkun perheen kultaisennoutajan pentuja. Ihania pötkylöitä ! Noita on kymmenen kaikkiaan ja ikää nyt 4,5 viikkoa. Jaksoivat vielä kölliä sylissä pallutettavina eivätkä purreet kovin lujaa. ;)
Vaan on se aika rumba tuollaisen lauman kanssa etenkin kun emonkaan kanssa kaikki ei ole mennyt niin hyvin kuin olisi voinut. Tsemppiä viimeisille viikoille ennen luovutusta !