Sain vinkin että meidän kissoja löytyy Perhemediat Oy:n brittikissakalenterista. Ja näin tosiaan on, kalenterissa on useampi kuva Nuupista, Simppa, V-pennut ihan pieninä sekä jompikumpi U-poika. Meillähän kävi toukokuussa valokuvaaja ottamassa kisseistä kuvia. Julkaisivat nyt sitten osan tuolla.

Kalenterintsekkausreissulla hain myös postista Mirjam Nummisen hienon uuden kirjan Kissallesi terveyttä ja pitkää ikää. Äkkikatsomalta vaikuttaa vallan mainiolta opukselta kuten Mirjamin edellinenkin kirja. Suositeltavaa luettavaa kaikille kissaharrastajille.

Koirain kanssa lähdettiin vaihteen vuoksi lenkille valoisaan ja ihmisten ilmoille eli Keravalle. Penni oli sen verran innoissaan että sen kanssa keskusteltiin muutamaan otteeseen melkoisen tiukasti siitä kuinka paljon ääntä lenkillä pidetään ja kuka sitä pitää mutta päästiin lopulta yhteisymmärrykseen. :) Käveltiin melkein tunnin verran, Frescolla ei ontumista. Viimeiset kipulääkkeet illalla, loppuviikosta poikaa voi alkaa päästämään varovasti vapaaksi. Huom Fresco, varovasti !