Hiljaista on blogissa mutta niin on muutenkin. Oikein mitään ei saa tehtyä kun pitää varoa Frescon jalkaa. Liikkuminen onneksi on taas ihan normaalin näköistä kun koira pysyy remmissä eikä kaahaile.

Ovat syöneet paljon luita tarhassa ja ollaan käyty max puolen tunnin remmilenkeillä, tuossa aktiviteetit pääpiirteittäin. Frescon kanssa on tehty jokunen tarkkuusetsintäruutu pimeällä pihalla. Ongelmana oli ilmeisesti jäinen maa, tallaus jää siihen niin huonosti ettei koira pysy ruudussa vaan etsii laajemmalti kun on tarpeen.

Mutta tänään illalla siis AgiTokolaan jossa Pennin agitreenit, ekaa kertaa uudessa ryhmässä. Ja kivaa oli. Kommunikaatio pelasi, treenipätkät olivat mukavia ja ehti sai tehdä tarpeeksi. Penni pyki kepeillä, meni hyvin sisään (vieden, ei hakenut itse) mutta tuli tosi herkästi kesken ulos. Kepit menivät seinää kohti, viimeinen keppi alle pari metriä seinästä ja ne piti viedä koiran vasemmalla. Tuo vientipuoliko se aiheuttaa kesken lopettamisen ? Toissa kisoissa kun tuli kesken ulos useamman kerran, vietiin myös "väärältä puolelta".
Muuten kiva treeni, mukavaa pyöritystä. Itsenäisenä harjoituksena välistävetotreeni.