kun kolikko puklautui eteiseen perjantaina. Fresco toimi ihan niinkuin arvelinkin, se pulauttaa ulos kaiken joka ei sula kunhan ensin hautoo niitä vuorokauden pari. Huh helpotusta.

Perjantaina kävin perinteisesti Vanhan joulumyyjäisissä. Tuolla on myynnissä aivan ihanaa tavaraa. Joskus pitäisi ostaa sieltä kaikki joululahjat, varmasti löytyisi helposti.

Nyt löytyi vain nätti kranssi itselle:

Samalla näppäsin kuvan pari vuotta sitten samasta paikasta ostetusta lasityöstä:

Mutta koiriin. Frescon kanssa lenkkeiltiin viikonlopun molempina päivinä niin että se oli tunnin lenkistä ehkä korkeintaan kolmanneksen vapaana. Liikkui normaaliin tapaansa jota ei varsinaisesti rauhalliseksi voi kuvata.
Lenkkien jälkeen ylös noustessaan näytti ehkä vähän jäykältä (vai johtuiko tuo siitä että ihmetteli mitä minä taas sitä tuijottelen, vaivautuu siitä) mutta ei suoranaisesti ontunut. Vielä, kyllä se sieltä varmaan taas tulee.
Lauantain lenkillä tavattiin lähimetsässä aussie Jaki (Capricole Lynyrd Skynyrd). Harvinaista, tuolla ei ollakaan aiemmin rotutovereita nähty. Omistajan kanssa jutellessa ilmeni että asutaan naapurikylissä.

La iltapäivällä lähdettiin vielä Annen, Liljan ja Kiddyn kanssa Jäniksenlinnaan kuoppalenkille. Mukaan meiltä pääsi vain Penni, Fresco jäi viettämään äijäaikaa Ismon kanssa.
Ihme lenkki. Penni ei ottanut montaakaan laukka-askelta koko lenkillä, köpöttelivät vaan Kiddyn kanssa menemään rauhallisella ravilla. Kerran Penni lähti jäniksen perään mutta tuli sieltäkin heti huutamalla pois. Kivan vaivattomia nuo keski-ikäiset heti kun nuoret jäävät matkasta pois. :)

Kissanpennuilla alkavat silmät aukeilla pikkuhiljaa. Pitkään ovatkin tuota pantanneet. Sinisellä tytöllä on toinen silmä ihan auki ja valkoinenkin raottelee. Kuviotyttö Nami tulee vähän muiden perässä.