Ollaan ja köllötellään tyytyväisinä. Pukki kävi ja toi kovin mieleisia lahjoja. Kaimion Koirien käyttäytymistä pitäisi varmaan kohta alkaa lukea.

Frescon jalka on ollut parempi. Ehkä tuon uskaltaa tosiaan jo ääneen sanoa.

Perjantaina se oli pihalla n 40 min vapaana, ensin juoksi Pennin kanssa ja sitten oli leikkisetänä 7 vk 5 pv vanhalle Nova-pennulle. Ihana pieni tolleriotus. :) Ei ontumista tuon jälkeen.

Lauantaina käytiin mosassa reilun tunnin lenkki Lauran lauman kanssa. Fresco irti ehkä korkeintaan puolet lenkistä. Ontui viitisen askelta lenkin jälkeisen levon jälkeen ja illalla oli jäykän oloinen, nousi ylös aika hitaasti.

Sunnuntaina käytiin aamulenkki linjoilla, ensin 20 min hullunrallia Pennin kanssa ja sitten osittain remmissä, osittain vapaana. Ei ontumista, jäykkä edelleen.
Iltapäivällä käveltiin mutsille, reilu tunti remmissä. Hyppäsi vahingossa ison ojan yli ja täräytti pitkät jyrkät ulkoportaat alas. Ei ontumista, vähän jäykkä kylläkin.

Maanantaina tunnin lenkki, vapaana Pennin kanssa koko ajan. Ei ontunut.

Tänään tiistaina 45 min lenkki, vapaana koko ajan. Käytiin mm. lähipellon takana katsomassa autiotaloa ja löydettiin hirvien ruokapaikka. Ikinä en ole tuolla hirveä tai muutakaan sorkkaeläintä nähnyt. En edes jälkiä. Tuolla niitä riitti kyllä ja tuoreita olivat.
Lenkin jälkeen Fresco makaili tunnin verran ja noustuaan oli aika jäykän näköinen. Ei kuitenkaan selkeästi ontunut jalkaa.

Eli summasummarum, vapaana on tuota liikutettu kohtuupaljon entiseen nähden. Selvää ontumista on ollut todella vähän mutta uutena on tullut tuo jäykkyys. Voi olla tietysti ihan lihasperäistä kun on liikkunut nyt paljon enemmän ja erilailla kuin melkein kolmeen kuukauteen. Frescohan ei vapaana kovin rauhallisesti liiku.

Jatketaan ja katsellaan. Tähystys varmaan kuitenkin peruuntuu / siirtyy jos ei tilanne radikaalisti huonone lähipäivinä.