Pentuset aamulla Mila-äipälle. Vähän on vielä homman juoni kadoksissa, emo puskee pentuja niin voimalla että hyvä kun eivät rikki mene. Imettää saisi rauhallisemmin, nyt pyörii ympäriinsä niin että pennut lentelevät. Ja pissakakkarumba on lähinnä koirain kontolla toistaiseksi vaan eiköhän Milakin pian saa juonesta kiinni.

Aamupäivällä Pennin kanssa Purinalle jossa otettiin yksi agistartti, tuloksena HYL. Jäi nätisti lähtöön ja jopa pysyi. Toka rima tippui. Neljäntenä aa jonka alastulolta virhe. Kuudentena pituus johon rysäytti suoraan sisään. Sitten hyvää pätkää, nätti puomin kontakti ja kepit täysin virheettä ! Tuosta kai se on ilonsa revittävä, hetkeen ei olla noita noin nätisti kisoissa tehtykään. Hämmästyin kepeistä niin että päästin koiran niiltä putken väärään päähän.
Muutenkin oma ohjaus oli aika huonoa, kipitin taas vaan mukana enkä ohjannut kunnolla. Motivaatio ei ole kovin korkealla eikä pentusten kanssa valvottu yö auttanut asiaa.

Ja jee, viimeinen pentu syntyi kuin syntyikin omin voimin ! Olin iltapäivällä hetken koneella ja kun tulin takaisin pentulaan (=makkariin) tuomaan Milalle ruokaa, yritin lytätä valkoisen pennun ruokakupin alle kun en sitä vaaleasta lakanasta erottanut. Eli Mila ei totisesti kaipaa yleisöä synnytykseensä, teki tämänkin niin salaa että. Ja mikäs siinä jos kerran osaa itse hommat noin hienosti hoitaa. Taas oli kaikki tehty viimeisen päälle.
Neljäs pentu on siis lumivalkea herrakissa, painoa 80 g. Ei väriä pään päällä lainkaan mutta valkoisensa allahan tuo on sininen tai sinikuvioinen. Tuolla nyt ei ole mitään merkitystä ellei poika päädy jatkamaan sukua.
Pennuille tuli siis ikäeroa jokunen tunti yli vuorokausi. Tämä ei ole kissoilla ollenkaan tavatonta mutta eipä ole omalle kohdalle aiemmin sattunut.

Otin tämänkin 17 tunniksi käsin ruokintaan. Tämä on ihan uusi tilanne minulle että pennut syntyvät näin eri aikaan enkä tiedä meneekö tuo raja emon vai pentujen mukaan. Eikä sitä tietty voi itsenäisyyspäivänä mistään tarkastaakaan eikä nettikään varmaksi kerro. Mutta ruokitaan nyt käsin, kertokaa jos joku tietää kummin tuo oikeasti menee. Tarkistan toki itsekin eläinlääkäriltä ihan mielenkiinnosta myöhemmin.

Illalla katseltiin Linnan juhlia televisiosta. Tätikin siellä kuulema vilahti vaan itse en tuota kohtaa nähnyt.