No niin, nyt on taas pahimmat pamaukset ohi vuodeksi. Meilläkin raketteja paukkui yllättävän paljon vaikkei kaupungissa ollakaan. Koirat ottivat homman aika rauhassa, Fresco oli jopa keskiyöllä pihalla mukana raketteja katselemassa. Tai no, söi nameja ja haki palloa. Ja käyttäytyi tavalliseen tapaansa eikä väräyttänyt korvaansakaan paukkeelle tai valoille. Penni oli sisällä ja pysyi siellä oikein rauhallisena. Tuohan ei niin kovista äänistä tykkää.
Aamupäivällä käytiin Lauran kanssa metsälenkki, koirat irti koko ajan ja kaikki. Eikä Fresco ontunut taaskaan eli taas mentiin askel eteenpäin. :)

Mitäs muuta tässä on tehty ? Lenkkeilty ainakin hyvällä menestyksellä, ei ontumisia. Eli siltä kannalta alkaa näyttää oikein hyvältä.

Laitettiin kissatarhaan hakepohja jotta koirien on kivempi syödä luita tuon päällä, pysyvät myös puhtaampina:
1174188.jpg

Tuo on siis väliaikaisratkaisu koska tarha on varsinaisesti kissojen. Myöhemmin olisi tarkoitus tehdä koirille isompi tarha tai aidata koko piha, katsellaan vielä mihin päädytään. Hyvinhän nuo pihalla ovat pysyneet ilman aitojakin mutta kamalan paljoa en uskalla niitä yksikseen kuitenkaan sinne jättää kun tuosta on jonkun verran liikennettä ohi, koiria ja hevosia.

Kissivauvat kasvavat kivasti ja alkavat jo tapailla askelia. Pululle, Namille ja Herra Ymmyrkäiselle on nyt kaikille omat kodit tiedossa. Tai no, Pululle olisi kaksikin vaihtoehtoa joten sitä vielä mietitään.

Ai niin, käytiinhän me myös mainoskuvauksissa. Valssu on tähtenä erään kissanruokamerkin tulevissa lehtimainoksissa, pitäkää silmät auki. Kun näette lehdissä täplikkään otuksen takaa päin kuvattuna tuijottelemassa eteenpäin, se voi vaikka olla Valssu. :)
Kuvaukset kestivät kaikkiaan yhdeksästä viiteen kolmessa eri kohteessa. Rankka päivä pienelle kissille mutta hienosti neiti tuon hoiti.