Onnistuin taas eilen liikuttamaan Frescon kipeäksi. Oltiin metsälenkillä reilu tunti, maastona nyt mäkistä metsää entisten peltojen sijaan. Fresco juoksi alamäkiä ja hyppi muutaman puunrungonkin yli. Tämä oli näköjään liikaa, ontui taas lenkin jälkeen jonkun verran.

Mutta kerrankin tuo oli onni onnettomuudessa. Tänään käytiin fysioterapeutilla ja kun koira oli vielä vähän kipeä eilisen jäljiltä, kipukohta löytyi selvästi. Se on vasemman etujalan ranne. Ilmeisesti ranteen nivel on tärähtänyt tosi pahasti pudotuksessa tai sitten pienissä luissa on hiusmurtumia. Kyynär- ja olkanivel tuntuivat olevan aivan kunnossa. Huh, olipa vaan onni että kuntoutuminen alkoi eikä noita ilmeisesti terveitä niveliä alettu tähystyksessä porailla.

Eli takapakkia tuli taas yhden ontumisen verran mutta nyt joku pystyi ekaa kertaa tämän kolmen kuukauden aikana osoittaamaan missä kohdassa kipu on. Se on positiivinen juttu, nyt tiedetään mitä tutkitaan jos paraneminen ei etene.

Jatketaan fyssarin ohjeiden mukaan eli normaalia liikuntaa sen minkä kestää, hypyt ja pahimmat rynnimiset vielä kuukaudeksi pois. Sitten katsotaan noita uudestaan.

Illalla agissa Pennin kanssa. Alku meni käsille ja kolmesta ekasta esteestä tuli hyppy, siivekkeen yli hyppy ja esteen ohitus. Ja ihan oli ohjaajan syy, en ohjannut yhtään tarpeeksi selvästi. Uusi yritys ja sitten sujuikin hyvin. Kiva rata muutenkin, tosin yksi rima putosi ja muurilta tuli kielto kun käänsin liian tiukkaan ja sehän kääntyi. Kepit tehtiin täyspitkinä kahteen kertaan, meni hyvin. Haki nätisti itse sisään eikä puhettakaan että olisi lopettanut kesken.