Frescopoika pääsi naisiin mutta eihän se reppana oikein ymmärtänyt mitä siinä piti tehdä. Vähän yritti ja kovasti merkkaili mutta lopuksi kuitenkin meni pupu pöksyyn. Tai sitten aika ei kuitenkaan ollut otollinen, mistäs noista tietää.
Jätettiin joka tapauksessa koiruus vielä kyläilemään morsmaikun luo. Kamala ikävä tuli heti vaan ehkä tässä pari päivää selviää.

Harmittaa jos ja kun tuosta ei nyt pentuja saada, näyttivät kovasti toisilleen sopivalta pariskunnalta. Meillekin olisi ollut pentu ihan tervetullut. :(

Milan pentuset lähtivät vihdoin pentulaatikosta avarammille vesille. Nuo ovat olleet aika hitaita kehityksessään eivätkä pitäneet tuossakaan kiirettä. Ikäähän tulee jo huomenna viisi viikkoa.
Mamma Milalta meni eilen maha kerrassaan sekaisin kuivaruokakokeilun seurauksena. Normaalisti Mila ei suostu syömään kuivaruokaa enkä kyllä uskalla tarjotakaan tämän jälkeen. Nyt ollaan jo onneksi matkalla parempaan mahan suhteen.

Nuupin viralliset lonkkatulokset tulivat OFAsta. Tulos on Mild eli lievä lonkkavika, ei nivelrikkoa kuitenkaan. OFAn sivujen mukaan tuo vastaa täkäläistä Ceetä.
Eli ei vielä heitetä kirvesta kaivoon vaan mietitään josko Nuupilaisesta vielä pennut saisi terveen partnerin kanssa.