Agitreeneissä kera Pennin. Itsenäisenä harjoituksena kepeillemeno erilaisista kulmista. Sujui ihan yllättävänkin hyvin, koira tosiaan haki keppejä itsenäisesti ja innokkaasti. Ja pujotteli tosi asenteella. Kerran meni väärältä puolelta sisään jolloin jäin itse seisoskelemaan kauas kepeistä ja mitä tekee entinen keppivaikeuksinen koira - jatkaa pujottelua loppuun saakka. Tuota en olisi kyllä ihan heti uskonut jos joku olisi alkukaudesta niin väittänyt. :)

Penni oli muutenkin tosi mukava, rento ja kuulolla. Ollaan selvästi löydetty oikea resepti hommiin nyt, pidetään hauskaa eikä oteta mahdollisia virheitä kovin vakavasti.

Matkat sujuivat myös hyvin ja pahempia hermoilematta. Penni oli edelleen kiinni autossa samaan tapaan kuin viime viikolla. Kelitkin suosivat, pikkupakkasta ja ihan kuiva ja puhdas tie.

Fresco pääsi myös tekemään pikkupätkän agia. Tein kepit - hyppy - putki - kepit -kiemuran kahteen kertaan eikä ontunut tuon jälkeen illalla tai aamulla. Yöstä en tietenkään tiedä vaikka tuskin tuo silloin itsekään paljoa hiipparoi.
Asenne oli entisellään, kepeistä jopa lensi ensimmäinen irti yhdellä kierroksella. Ovat kyllä vähän turhan rimpulat nopeamman ison koiran tehdä.

Yöllä heräiltiinkin sitten, Pennillä oli jostain syystä maha ihan sekaisin. Onneksi isäntä on seuraavan päivän kotona, saa käytellä koiraa ulkona tiuhaan.