Perjantaina ei kummempia. Kotimatkalla tehtiin matkaa Helsingin päärautatieasemalta Pasilaan 25 minuuttia josta jatkettiin loppumatka hajonneen Z-junan sijasta Kajaanin pikajunalla. Vaihtelua kai tuokin.
Loppuilta odoteltiin eläinlääkäriä joka jätti kokonaan tulematta. Uusi aika varattu toiselle lekurille maanantaille, ohjelmassa siis pentusten ja Nuupin rokotus. Myös Peppiä pitää ottaa mukaan, sillä on toisen puolen alahuuli omituisesti turvoksissa.

Lauantaina lenkkeilyä, ei muuten kummempia. Lenkillä näin valkohäntäpeuroja, koirat eivät onneksi huomanneet niitä. Vartin päästä saavuttiin kohtaan jossa tuuli toi metsästä pellolle peurojen hajun josta Fresco kiinnostui. Tuli kyllä käskystä takaisin.

Samoin sunnuntaina lenkkeiltiin, ihana aurinkoinen ilma ja melkoisen terhakka tuuli. Otin koirista pellolla tuulitukkakuvia, katsotaan jos nekin saisi joskus blogiin. Jännä muuten kuinka erilaista noita on kuvata. Penni onnistuu olemaan lähes kaikissa kuvissa fiksun ja kauniin näköinen. Fresco taas näyttää sanalla sanoen red hölmöltä. Puolessa otoksista on silmät kiinni ja toisessa puolessa nerokkaasti kieli ulkona. No, osassa molemmat.

Aiempia kissipentulaiskuvia sen sijaan ehdin jo siirtää koneellekin.

Tuossa kaikki pennut, järjestyksessä vasemmalta X, Z ja Y (jolla kamalat korvatupsut, apua!)
1262448.jpg

Pulu köllii:
1262449.jpg

Tytöt Pulu ja Nami:
1262459.jpg

Nuupia kuvailtiin pihalla brittilehteen. Ei tullut kamalan kummoisia otoksia, herra ei oikein arvostanut kovana puhaltavaa tuulta.

Sama kissa vähän eri valossa, aika sävyero värissä:  
1262525.jpg

1262526.jpg

Ja vink vink. :D
1262477.jpg