Illalla lekuriin. Pennuille ekat rokotukset ja yleistarkastus. Kaikki oli kunnossa, Stuntilla (valkoinen poika) kiveksetkin jo laskeutuneet. Namia varsinkin vähän jännitti mutta ihmekös tuo, eka kerta poissa kotoa.
Samoin Nuupi sai rokotuksensa. Nuupille lisäksi myös rabiesrokotus, jos vaikka saataisiin aikaiseksi käväistä ulkomailla kesällä.

Peppi oli mukana näyttämässä suutaan ja tulehdushan siellä, siksi huuli on niin turvoksissa. Kortisonia ja antibioottia piikkinä tuohon ja kontrolli pentujen kakkosrokotuksen aikaan. Onneksi mummon olo ei näytä tukalalta, syö ja menee niinkuin ennenkin.

Mila-emolla on tänään 2-vuotissynttärit, onnea onnea ! Sai lahjana ellvisiitiltä kaksi tuubia Nutri Plus -geelin kissamallia, tuo tykkää siitä ihan sutena. Ei saanut kuitenkaan syödä kaikkea kerralla. ;)

Kuvassa omistajansa kuvaamana Nuupin ja Piin tyttö Nuppu (Tassulähteen Qisqis). Kohtuullisen kaunis, sanoisin. :) Tuohan on kaikkiaan ollut erittäin toimiva yhdistelmä. Kuvassa Nupulla on ikää vasta reilu vuosi.

1260209.jpg

Voi kun olisi jo kesä !