Musti täytti torstaina yhden kokonaisen viikon ja saavutti samalla täyden yhden kilon painon. Ei meinaa poika jäädä koossa isälleen.

Mustilla on nyt oma sivunsa Ardiente-sivuilla. Ja oma hieno nimi, Ardiente Valor Heroíco. Tarkoittaa muuten sankarillista rohkeutta. Toivottavasti poika elää nimensä mukaisesti, rohkeus koirassa on hyvä asia.

Pentupantakin on ostettu. Kulki kaupassa nimellä retro ja on totisesti tuon näköinen, punaista, vaaleanpunaista, lilaa ja beigeä palluraa valkoisella pohjalla tai jotain sinne päin. Yrittäkää kuvitella. ;D Melkein kamala etten sanoisi mutta onneksi penne kasvaa siitä nopsaa ulos. No, pääasia että tuo oli sopivan pieni, kevyt ja ennenkaikkea halpa.

Tulipas pentumaista juttua. Kuten kuuluu, täällä aletaan olla jo ihan fiiliksissä.

Isojen koirien kanssa on lähinnä lenkkeilty kivassa pikkupakkasessa. Vähän on tehty pieniä tokojuttuja mutta tosiaan ehdottomasti liian vähän siihen nähden että varsinaista edistystä tapahtuisi.
Pennin kanssa agiloitiin tuttuun tapaan keskiviikkona. Kiva helpohko treeni, itsenäisenä osuutena takaleikkausta jossa Pennillä on harvemmin ongelmia, kuten ei nytkään.
Ohjattuna tehtiin keppejä, valssia keppejen jälkeen sekä takaleikkausta kepeillä. Sujui oikeinkin kivasti, pari kertaa mentiin toisesta välistä sisään mutta muuten taisikin onnistua ihan täydellisesti. Omassa tekemisessä on sen sijaan toivomisen varaa, jostain syystä koiran lähettäminen kepeille vasemmalla kädellä oli ihan mahdotonta ja piti mennä joka kerta huitomaan oikealla eli tuossa tapauksessa vastakkaisella. Mikähän tuossakin nyt on ? Hyvä Penni, huonompi minä.

Lauantaina ATDn kisoissa töissä muutama tunti. Mukavaa mutta ihan penteleen kylmää. Aamulla kotona asteita -13.4, varmaan lähellä tämän talven pakkasennätystä ...