Mustin neliviikkoispotretit:

On se varsinainen pyllerö. :D

Iltapäivällä Frescon kanssa pitkästä aikaa rauniotreeneihin kun tuli tilaisuus päästä Herttoniemen radalle. Ilma oli hyytävän tuulinen ja sateinen ja koiria täysi hakuryhmällinen eli yhdeksän mutta mukavaa tuolla oli. :)
Frescolle neljä maalimiestä valmiina, en tiennyt missä olivat ja ohjeena haukuttaa kunnes annan luvan palkata. Koira kulki taas vähän turhan vapaasti ja itsenäisesti ison osan ajasta mutta teki kuitenkin koko ajan töitä.
Ensimmäinen maalimies mökissä, ovi auki ja hajonnut suksiboksi poikittain oven edessä. Aloitti haukun ulkona, kaksi laukausta. Ei reagoinut juurikaan laukauksiin, jatkoi hyvin ilmaisua muttei mennyt sisälle ennen kuin kädestä pitäen opastin reitin mistä pääsi hyppäämättä suksiboksin yli. Hypätä ei halunnut vaikka kehotin. Ihan järkevää kai tuo onkin, ei aina tarvitse pomppia paikkaan jossa ei näe mihin on hyppäämässä. Ilmaisi hyvin kun meni mökkiin sisälle.

Toinen maalimies vas. takakulmassa laatikossa. Hieno piiitkä ilmaisu, itse rämmin sinne melkein tieltä asti.

Tuon jälkeen ampu, pysähtyi katsomaan. Jatkoi kuitenkin hommia ihan ok. Kierrettiin alue ulkoreunoja pitkin, seuraava maalimies lentokoneessa matkalaukkujen takana. Paikansi ja alkoi ilmaista vasta kun pääsi hyvin lähelle. Varoo selvästi vähän eikä rytistele ihan entiseen malliin kaiken yli ja läpi. Mikä tosiaan ei ole mikään huono asia.

Neljäs maalimies keskialueella johon ohjaaja sen muiden käytöksen perusteella paikansikin. ;) Pyörittiin ja pyörittiin mutta hajua ei meinannut tulla. Vihdoin koira osui oikean kasan päälle ja siellähän maalimies kaivossa olikin. Haju ei selvästi levinnyt tuosta juurikaan, kuljettiin pari kertaa siitä ohi tuulta vasten niin että haju olisi kyllä pitänyt saada jos sitä olisi vähänkään enemmän ollut.
Ilmaisu ei viimeisellä ihan kymppi.

Treenejen jälkeen ammuttiin vielä pari kertaa näkölähdöillä. Fresco reagoi aavistuksen, häntä laski ja kerran nytkähti syödessään. Liittyköhän tuo nyt johonkin kipuun, ihan vaan iän karttumiseen vai paikkaan ? Tuolla samalla radallahan se meni kerran kokeessa lukkoon. Silloin se ei näyttänyt johtuvan ampumisesta mutta mistäs noista tietää jos johtuikin. Aiemmin Fresco ei ole koskaan reagoinut näkyvästi ampumiseen lainkaan.
Pihalla paukuttelin vielä lisää syödessä, ei juurikaan reaktioa.

Ja kotona hyvin väsynyt koira. :) Kyllä tuo näkyy ettei ole hetkeen juurikaan hommia tehty.