Ja vielä illan kunniaksi viikon Mustit, olkaa hyvä. Ikää huikeat viisi viikkoa ja yksi päivä.

1476778.jpg

1476779.jpg

1476781.jpg

Joo, minuakin vähän naurattaa kun katselen noita. :D

Musti täytti eilen jo viisi viikkoa eli enää pikku ripaus niin pikkukoissu tulee kotiin. Hurjaa !

Se on käynyt jo ulkona, vieraisilla ja autoajelulla. Paljon uusia kokemuksia.
Painoa oli eilen 4500 g eli maltilliset 700 g lisää edellisestä punnituksesta.

Meillä kotona ollaan lähinnä lenkkeilty. Aika rauhallista on ollut tuokin aktiviteetti kerrankin, tuntuu että Penni alkaa olla hetkittäin rauhallisempi kuin Fresco. Kummallista.

Keskiviikkona agilityssä tehtiin hyppytekniikkaharjoituksia Tiinan ja Annan johdolla. Pennin hyppäämisessä ei havaittu mitään kummallista ellei sitte videolta katsottuna löydy jotain.
Itsenäisenä treeninä ihan hauska pätkä, me keskityttiin lähinnä kontakteihin. Penni alkaa ihan vähän hiffata että nami on maassa kontaktin jälkeen. Treenatahan tuota pitäisi paljon enemmän mutta eipä ole oikein tullut ajeltua mihinkään missä olisi esteet.

Frescon kanssa on tehty pitkästä aikaa ihan perusnoutoa jokunen kerta. Intoa lähteä on vähän liikaa, persuus ei meinaa pysyä maassa kapulaa heitettäessä. Ihan uusi ongelma tuo. Menee sikalujaa, ottaa kapulan kohtuu nätisti ja tuo enimmäkseen ravaten mutta kuitenkin pureksimatta ja suoraan. Antaa olla toistaiseksi noin, jos keksisi itse kiihdyttää jossain vaiheessa.
Tunnarissa ongelmana on väärien kapuloiden nostelu ja maistelu, tuo kuitenkin lopulta yleensä oikean.

Valo-neiti aloitti tänään ehkäisypillerit. En yleensä tykkää syöttää noita kissoille mutta nyt näyttää siltä että on pakko tehdä ainakin jotain. Valo alkaa olla jo laiha ja rukkasen näköinen joka toisen viikon juoksemisen seurauksena. Ja kun tuota ei ole aikomus astuttaa vielä pidempään aikaan (katso syyllisen kuvat yllä), en viitsi antaa sen kuluttaa itseään ihan loppuun tyhjän kiimaamisella. Katsomme miten pillerit sille sopivat.
Merkkinä on minulle ihan tuntematon Perlutex. Liekö kellään lukijalla kokemuksia tuosta ?

Outoa kun Poliisikissaa ei enää ole. Se ehti sentään elää kanssani lähes puolet elämästäni. Tietyissä tilanteissa sitä edelleen odottaa paikalle. Ja kun kotona näkee mustan kissan, ei tarvitse enää vilkaista että onko se Poliisikissa vai Pii. Nyt meidän kaikki kuusi kissiä ovat erivärisiä.