Frescon agiloinnin kanssa ei sitten tarvitsekaan arpoa enää yhtään. Perjantaina iltapäivällä se oli jokseenkin kolmijalkainen levolta noustuaan ja sen jälkeen on menty rauhassa remmissä. Ei ole varsinaisesti erityisen kipuisen oloinen muttei liiku normaalisti.
Olisi ajatus aloittaa kohta hakutreenitkin, sittenhän se nähdään kestääkö jalka niitäkään. Toivottavasti.

Lauantaina oltiin Nuupin kanssa Messarissa näyttelyssä. Tuloksena normaali CACE, ei sen enempää. Huiman 900 kissan näyttelyssä järjestelyt vähän tökkivät mutta enimmäkseen oli oikein kivaa, kiitos samassa tilassa pidettävien PetExpo-messujen. Myyjiä ja tapahtumia oli enemmän kuin tarpeeksi ja aika kului (melkein) siivillä.
Muita Tassulähteeläisiä oli paikalla kolme. Lassi (T Lilliputti) valmistui hienosti arvoon GIP, onnea Ilona ! Pentuset Siiri (T Xinnia) ja Selma (T Zelda) näyttivät ainakin viihtyvän hyvin. Jäniskorva-Selman tulos oli Ex 2 ja Siirin hienosti Ex 1 ja TP. Kauniisti pikku-Siiri jaksoi esiintyä vielä paneelissakin pitkän päivän päätteeksi.
Sukulaisväriä paneelissa edusti myös Jaanan kilpparinuori Sinisilkin Hajuherne. Kaunis tyttö !

Kuvassa siskokset kotona koirakaverin kainalossa. Värien harmoniaa. :)

Sunnuntaina raunioradalla talkoissa. Porukkaa oli mukavasti paikalla sekä VAPEsta että HSKHsta ja homma sujui nopeasti. Nyt on taas radalla siistiä - ainakin hetken aikaa.