Pitää ihan laittaa oma merkintä noille kun ovat niin hienot. :) Isäntä väsäsi meille upeat portit.
Nythän meillä on yksi sivu tonttia aidattu puuaidalla, siinä kaksi aukkoa ja toisessa niistä portit. Toiseenkin tulee aikanaan ja muut kolme sivua olisi ajatus aidata puutarha-aidalla kunhan ehditään. Sitten saisivat koiratkin olla vähän enemmän keskenään pihalla.

Mustilla on nyt omat kotisivut. Niille pääsee meidän koirasivun kautta. Ai niin, eilen oli 9-viikkoissynttärit ja painoa 7,2 kg. Kivan maltillisesti paino nousee nyt, pentu tuntuu hyvältä. Ei kyllä tarvitse yhtään enää laihtua.

Lisäilin blogiin uusia kuvia vanhoihin merkintöihin 8.5. alkaen. Juu, pitäisi laittaa nuo samalla kuin kirjoittaa mutta meillä on tuossa pientä logistiikkaongelmaa.

Nuupista tuli taas tänään isoisä. Sen tytär Helmi (Tassulähteen Pilkkumi) sai viisi ihanaa pentusta, neljä poikaa ja yksi pikkuprinsessa. Onnea pennuista Aija ja Helmi !

Iltapäivällä käytiin koiran kanssa aktiiviajelulla. Ensin Ojankoon. Siellä Pennin kanssa agia, kontakteja, keppejä ja vähän rataa. Ei ongelmia, tietenkään kun kahdestaan tehtiin.
Mustikin teki agia. Tehtiin leveät matalat kontaktiesteet läpi nakin perässä kävellen. Vähän ensin jännitti mutta kivaa taisi olla kun pikkuinen alkoi karkailla puomille heti kun silmä vältti. Sitä tehtiinkin sitten usampi kerta. Ja putkea, se vasta kivaa olikin ! Musti paineli tassut töpisten putkea päästä päähän ja kävi aina välillä hakemassa nakin palkaksi. Sikakivaa !
Fresco joutui tyytymään tottikseen vaikka taitaahan tuo siitäkin tykätä. Tehtiin lisäksi pk-esteet. Ei ongelmaa, hyppää molempiin suuntiin eikä yritä kiertää.

Kotimatkalla pysähdyttiin jälkipellolle jossa Frescolle kolmen kepin ja noin kolmensadan metrin jälki. Kulmistahan se vetää iloisesti yli ja kaartaa sitten takaisin jäljelle, tosin viimeiset alkoivat jo sujua mallikkaammin kun puristin vielä vähän vauhtia pois. Kepit nousivat nätisti.
Myös pikki-Musti sai päiväruokansa pellosta.
Alkaa tuokin pelto olla jo sen verran kasvanut että siihen tuskin enää montaa kertaa mennään, pitää siirtyä metsään. Ja Mustin kanssa nurmikoille.