Vihdoin, kymmenviikkoiskuvat koneella.

Viikonloppu taas oli ja meni. Lauantaina oltiin Jokelassa katselmassa aussien tokomestaruuskisoja ja ottamassa oppia taitavimmista. Mustilla oli mukavaa, tapasi ihmisiä ja koiria ja veteli sikeitä muiden puuhatessa. Frescokin oli mukana, otettiin pieni treeni. Penni jäi isännän kanssa kotiin, kävivät lenkillä, uimassa (koira), ym.

Sunnuntaina lähinnä kotosalla, kaikenmaailman pikkutreeniä. Frescon kaukokäskyjen osuus seiso-maahan alkaa hahmottua aika kivasti. Samoin Mustille on alettu maahanmenotreenit.
Illalla penne vähän satutti jalkaansa rappuseen sisälle kirmatessaan. Kiljui suuressa hädässä melkein minuuttikaupalla mutta söi kyllä heti vammauduttuaan tarjotun namin ja jatkoi nielaistuaan huutoa. Ahne kakara.
Tassussa ei ole mitään kummempaa vikaa, vähän vinksahti vaan. Nyt mennään taas tukevasti neljällä jalalla.

Ai niin, perjantaina Ojangossa. Pennille pienet agitreenit. Ihan ok meni, en vaan yksin tehdessä saa kunnollista tsemppiä päälle ja koirakin on löysempi kuin muuten. Musti agitti kanssa, pyöri putkea päästä päähän. U-putkikin meni kuin vettä vaan.
Frescolle tottista ja janatreeniä. Osa janoista onnistui, osa ei. Alkaa kuitenkin olla enemmän onnistumisen puolella eli homma edistyy.