Porvoossa päin. Tyyni ilma.

Mustille neljä maalimiestä valmiina piilossa, kaikki ehkä reilu 20 metriä keskilinjalta. Käveltiin liinassa keskilinjalta kohti maalimiestä, päästin irti kun pentu sai hajun. Ekalla nappasi hajun heti kun lähdettiin keskilinjalta ja eteni maalimiehelle vaikkakin vähän pysähdellen ja hajua hakien. Hienosti !
Muilla haju tuli vähän myöhemmin mutta into oli ihan valtava. :D On tuo kyllä mainio vekara.

Frescolle kiva suht helppo palautustreeni kokeen jälkeen. Oli autosta ottaessa ihan into piukassa, kiljui jo kun mentiin metsään. Ensin koira oikealle, maalimies etukulmassa. Hieno ilmaisu, alkoi ihan heti. Sitten tyhjä vasemmalle jolloin maalimies siirtyi. Lähetys suoraan keskilinjan yli. Tätä samaa vielä kolmannenkin kerran eli loppujen lopuksi kaksi tyhjää ja kolme maalimiestä. Ei sen kummempaa huomauttamista, kaikilla "maalimiespistoilla" ei tosin lähtenyt ihan suoraan vaan vähän rataa eteenpäin.

Haun jälkeen esineruutu. Tallattiin 20 x 50 about. Kaksi vierasta esinettä. Koira lähti ja toi kivasti, pieni palkka välissä ja isompi toisen jälkeen. Ehdottomasti paljon parempi treeni kuin meidän normiruutu.

Hyvä Rex kaikkiaan ! Alkaa ihan oikeasti jo itsestäkin tuntua että sillehän on onnistunut opettamaankin jotain. :) Kun nyt vielä saisi tottiksen toimimaan kisoissakin ettei toisteta lauantaista lakoamista.