Tosi tuulinen ilma, tuuli pyörien takaviistosta. Kallioista avointa maastoa, jonkun verran korkeusvaihtelua.

Mustille ensin muutama maalimies tuuliavulla. Maalimiehet piiloon yksi kerrallaan, penne haistelemaan ja maalimiehelle. As simple as that. Pennun mielestä ainakin. :D Sillä on kivaa, se menee kovaa ja sekoaa ruoasta edelleen. Jatketaan harjoituksia tuohon malliin.

Frescolle neljä maalimiestä, ei tyhjiä. Ensimmäinen oikeassa etukulmassa kallion takana. Sain lähettää kolmeen kertaan että lähti kunnolla, yritti kaartaa takaisin kun haistoi vasemman maalimiehen jo radalle tullessa eikä muutenkaan ehkä ollut ihan selvillä siitä mihin sitä halusin. Ilmaisu ok kun maalimiehelle päätyi.
Toinen maalimies vasemmalla lähellä, n, 20 metrissä. Ei ongelmia, hieno haukun aloitus ihan heti kun pysähtyi maalimiehelle.
Kolmas oikealla heti kallion takana. Lähetin kahteen kertaan, ekalla ei vaan saanut hajua kun ei mennyt kallion taa. Hyvä ilmaisu, koira haltuun, ei palkkaa. Ei jäänyt kuikuilemaan maalimiestä kun lähdettiin tai miettimään palkkaamattomuutta muutenkaan.
Neljäs peräänlähtö. :D Ääntä tuli ja koira meni niin että sammal pöllysi. Ilmaisu alkoi just heti. Palkkaus hyvästä sarjasta.

Eli vasen puoli toimi hyvin, oikea ei niinkään. Vaan ei tuo huonokaan ollut ja mikä tärkeintä, vähän vaihtelua normaaliin puurtamiseen.

1632378.jpg

Hitsi kun taas joskus saisi aikaiseksi kuvata hakutreeneissä. Pari kertaa kamera on ollut mukanakin mutta aina se vaan on unohtunut.