Kotona löhöilyä, pitkiä metsälenkkejä, jälkeä ja tokoa. Plus Mustille muutama hyvin sujunut ilmaisuharjoitus maanantaina. Ei saatu varsinaisia hakutreenejä kasaan kun porukka lomailee niin tehokkaasti joten päädyttiin Ninan kanssa kahdestaan tekemään ilmaisuja.
Jäljellä Fresco ei edelleenkään tajua janaa ollenkaan. Mustin kanssa vaihdettiin pellolla nami joka askeleella -etenemisestä metsään ja jätetiin namit pois. Vauhtia on turhan paljon ja yritetään jarrutella sitä pois mutta muuten homma sujuu metsässä paremmin. Pari jälkeä on tehty ja jo ekalla tuo oppi menemään ruokapurkilla maahan eli ilmaisee sitten ilmeisesti kepit maahanmenemällä. Mustillahan on tosi vahva maahanmeno, tarjoaa sitä jokaisessa mahdollisessa tilanteessa kun jotain halutaan.

Jatkokommentti jälkeen vielä loppuviikosta: Fresco alkaa sittenkin tajuta janan idean, piti vaan lakata antamasta sille käskyä. Katsotaan jatkuuko kehitys samanlaisena jatkossa.
On ajettu tuoretta jälkeä, tunnin vanhaa jälkeä, lyhyttä janatreeniä ja pitkää jälkeä kepeillä. Homma on toiminut kaikkiaan oikein kivasti. Ihan muutama keppi on jäänyt matkalle muttei mitään ihan hälyttävää vielä tuossakaan. Janat ovat jopa toimineet (!) ja jäljelläkin vauhti on ollut vähän rauhallisempaa, ainakin silloin kun ne on ajettu tunnin metsässä juoksemisen jälkeen.

Ohjattua treeniä tällä viikolla vain Pennin agi torstaina, kouluttajana tällä kertaa Heli. Teemana kepeillemeno sieltä ja täältä kulmasta. Sujui yllättävän hyvin, muutaman kerran meni sisään väärästä välistä mutta nuo olivat ihan puhtaasti omia kämmejä. Eikä lopettanut pujottelua kertaakaan kesken kaiken. :)

Tässä kuvasarjassa eläimiä ei ole vahingoitettu, kaikki ovat edelleen yhtenä palana, hengissä ja hyvissä voimissa:

Who me ? Onko jollain jotain asiaa ?

Ihan kavereita ollaan vaan, uskokaa pois:

Tenkanen on nyt veritestattu, kaikki on kunnossa niinkuin pitääkin ja veriryhmä on A.

Lauantaina lähdettiin mökille koirain ja isännän kanssa. Ekaa iltaa lukuunottamatta ilmat olivat aika koleat ja sadettakin tuli mutta kun tarkoitus oli vaan olla ja levätä niin eipä tuo haitannut.

Ensin mökille saavuttua tarkastettiin rantapolun vierus ja poimittiin kanttarellisaalis:

Sitten ihailtiin ranta-idylliä muuten vaan:

Musti tutustui veteen ja opetteli uimaan:

Ihan namihoukuttelun voimalla kylläkin:

Tuntuu poika tulleen tuossa isäänsä. Vesi ei häiritse muttei varsinaisesti vedä puoleensakaan sen kummemmin. No, ehkä se siitä vielä uimiseen syttyy.

Mustilla oli ainakin ekat päivät kumma käsitys mökkeilystä.

Se vaan nukkui:

Ja nukkui:

Ja nukkui:

No ei vaan, oli se välillä hereilläkin:

Mukavan rauhaisa loppuviikko siis. Taitaa pennulla ottaa emännän lomailu voimille.