Alkuviikosta edelleen mökillä, maanantaina ei siis hakutreenejä. Muutama tunnari tehtiin Frescolle, muuten koulutuspuoli sai mäkkireissun ajan lepäillä ihan kokonaan.

Paitsi että tiistaina käytiin Pialla Kiteella katsomassa lampaita. Tuo nyt taisi olla enemmän hauskanpitoa kuin koulutusta. Frescolta löytyi ääntä ja vauhtia enemmän kuin tarpeeksi, kovin päämäärätietoista homma ei tainnut olla.

Mustille pyrittiin luomaan lampaista mukava mielikuva. 
Tässä mietitään kenen kantti loppuu ensin:

Ja kun Iso Paha otettiin katraasta pois, mentiinkin jo häntä töröllään:

Musti tykkäsi että kivaa oli. Poika käyttäytyi nätisti, ei näpsinyt lampaisiin kiinni eikä kuumunut liiaksi. Ihan alussa vähän ihmetteli että mitäs nuo villakerät ovat mutta äkkiä ihmettelyt katosivat.

Keskiviikkona ajeltiin mökiltä kotiin. Tultiin pidempää reittiä eli Vihreän Kullan Kulttuuritietä pitkin. Nähtävyyksiä katseltiin kyllä hävyttömän vähän, pysähdeltiin lähinnä metsäpätkillä vähän juoksuttamaan ja uittamaan koiria. Tai Pennihän noista vain ui.
Koirat matkustivat hienosti vaikka matka kesti kaikkiaan seitsemisen tuntia, inaustakaan ei auton takaosastosta kuulunut.

Torstaina Pennin agitreenit, kouluttajana Jonna Väyrynen. Penni oli taas oikein räyhäkkäällä tuulella mutta enimmäkseen mentiin samaa rataa.

Loppuviikko menikin sitten aika lomailuksi, kävin pari kertaa terassilla (!) ja tehtiin jonkun verran pihahommia. Pikkuportit ovat nyt valmiit, se ihan isoin enää puuttuu.

Ja kerrankin kuvassa arvokas Penni-rouva. Sen kuvaaminen on jostain syystä jäänyt vähemmälle vaikka yleensä se on meidän koirista se kuvauksellisin, sen kuvat jopa onnistuvat:

Sunnuntaina katsastin parit Nuupin lapsenlapset eli Ruusutarhan ja Feronian pennut. Hienoja lapsosia molemmat !

Tässä pari kuvaa Ruusutarhalta:

Tenkasestakin yritin ottaa kuvia mutta jostain syystä se ei niissä ikinä näytä itseltään. Yritys jatkuu, ehkä tännekin joskus jotain saadaan.