Fyysiset mitat aluksi, korkeutta n. 50 cm ja painoa 16,2 kg. Paljoa ei ole kasvanut, korkeutta lisää 2,5 cm ja painoa vajaa kilo. Eli isoa ei taida pojasta tulla mutta mitä koossa jää, sen ketteryydessä korvaa, se on jo nähty. :D

Turkki on vaihtunut kokonaan, se on mukavan tuntuinen laadultaan. Hylkii kivasti vettä ja kuivuu nopsaan eikä rapakaan pahasti tartu.

1906168.jpg

Korvat nyt elävät ihan omaa elämäänsä, tällä hetkellä mennään vahvasti eriparivaiheessa:
1906170.jpg

Kaikki hampaat ovat vaihtuneet nätisti. Yksi kulmahammas sojotti puhjettuaan vähän hassuun suuntaan mutta nyt sekin on jo ihan ruodussa.

Yksinolo sujuu edelleen erinomaisesti. Muutama pehmolelu on suolistettu, ei mitään muuta. Autossa on pari kertaa pitänyt kokeilla pääsisikö kuitenkin haukkumalla Frescon treeneihin mukaan, muuten Musti on sielläkin hiljaa ja odottelee omaa vuoroa.

Aikuisia koiria kiusataan edelleen räkyttämällä, ehkä vähän vähemmän kuin ennen. Samoin Frescon astuminen on vähentynyt, kiellot alkavat mennä perille.

Hakutreeneissä on jatkettu samaa rataa kuin aiemminkin eli ilmaisuja. Umpparia on ilmaistu pariin kertaan hyvällä menestyksellä.
Jälkeä on tehty jonkun verran metsään ja pari kertaa pellollekin. Peltopuolta pitäisi jatkaa ahkerammin.
Tottelevaisuutta tehdään kanssa, tosin ei vielä kovin tosissaan. Sivulletulo paranee koko ajan, siihen ei enää tarvitse käsiapua. Maahanmeno sujuu ja pieni paikallaanolokin ainakin kun on namikasa nenän edessä. Istuminen sama. Seisominen on muotoutumassa. Kaukojen alkeita ollaan tehty ihan vähän.
Agilitya ei olla edelleenkään aloitettu eikä aloiteta koko talvena koska ei saatu meille ajankohdallisesti sopivaa ryhmäpaikkaa. Vaan ei tuo mitään, ehtiihän sitä.