Maanantaina taas Mustin agilitytreenit, tosin ilman kouluttajia joulutauon takia.
Tehtiin perustakaaleikkaustreeniä, aita aita ja käännös joko vasemmalle aidalle tai oikealle putkeen. Enimmäkseen sujui aika kivasti.
Lisäksi yksittäisinä ja pieninä ratapätkinä rengasta, putkea, keinua ja puomia. Puomi etenkin on edistynyt hurjasti, Musti juoksee sen vauhdilla päästä päähän ja pysähtyy kontaktille ilman erillistä käskyä. Hienoa ! Vähän puomi vielä jännittää mutta ei pahasti.

---

Ai niin, päivällä käytiin eläinlääkärissä. Kyseessä oli ihan rutiinivierailu, Valo sai rokotuksen, mikrosirun (näyttelykissojen tunnistusmerkintäpakko tulee voimaan vuodenvaihteessa) ja verenvuodatuksen eli verikokeen. Verikokeesta tutkittiin FeLV, FIV ja veriryhmä sekä lähetettiin vielä näyte Hannes Lohen geenitutkimukseen.
Tuloksetkin tulivat heti keskiviikkona, veriryhmä on A ja kaikki muu kunnossa. :)
Hävettää sanoa että Valo piti rauhoittaa verinäytteen ottoa varten kuten vähän ennakkoon arvelinkin. :( Pikkuisen turhan kipakka luonne tuo meidän neiti.

Musti ja Fresco kävivät eläinlääkärireissulla punnittavana. Musti painoi 20.5 ja Fresco 24.5 kiloa. Aika iso painoero niillä vielä on vaikka korkeudessa ei enää eroa olekaan. Kai se on se aikuismassa kun tuossa näkyy.

Tiistai-iltana olin juuri menossa nukkumaan kun Lilli päätti alkaa synnyttämään. Pentuset syntyivät keskiviikon puolella nätisti ja omin avuin. Lilli on erittäin hyvä emo.
Meillä on siis yksi sininen poika (134 g) ja kaksi sinistä tyttöä (90 ja 99 g). Kysyntää pennuista on ollut tosi paljon. Pennunkyselijät, ilmoittelen teille loppiaisen jälkeen missä mennään. Valitettavasti läheskään kaikille ei noista pentua riitä. :(

---

Keskiviikkoaamuna Annen kanssa lenkille ja juoksuttamaan koirat ennen paukkeen alkamista. Penni pääsi Kiddyn kanssa nostalgialenkille kahdestaan kun taas Musti ja Fresco saivat seuraa Caposta myöhemmin.
Kivaa oli, etenkin pikkupojilla Mustilla ja Capolla jotka vetivät enemmän tai vähemmän rallia koko lenkin.

--

Ja vielä huonoja uutisia vuoden loppuun: Yhdeksän maissa keskiviikkoiltana toinen Lillin tytöistä nukkui pois. Löysin sen pesästä emon selän takaa kohtuulämpinä eli aika äsken kuolleena. Elvytys ei enää auttanut. Hyvää matkaa, pikkutyttö ! :(