Frescon jalan kanssa mennään samoissa kuin eilenkin. Toivottavasti pitkät arkipäivälevot kotona tekevät tehtävänsä.

Maanantaina hakutreeneihin Mosabackaan. Meitä oli vain neljä eli vedettiin kaksi kierrosta kaikille koirille. Fresco luonnollisesti edelleen kotona koipensa kanssa.
Laitettiin keskilinja vaihteen vuoksi tukkitien vasemman puolen metsään tukkitien suuntaisesti koska ei tarvittu pitkää rataa. Nyt keskilinjan pituus varmaan joku 100 m. Ilma lämmin melkein +20, tosin viileni nopeasti. Ei kummoisempaa tuulta. Keskilinja rinteessä joka nousi aika loivasti oikealle puolelle, vasen puoli siis loivaa alamäkeä.

Mustille ekalla kierroksella neljä ukkoa.
Kaikilla ilmaisut n. 35-40 haukkua lukuunottamatta viimeistä jolla vajaa 15. Ilmaisujen aloitus erinomaisen hyvä, osa ilmaisuista aavistuksen levottomia eli liikkui ympäriinsä ja siten haukku pätki ihan aavistuksen. Osalla osasi jo rauhoittua maahan haukkumaan pitkääkin sarjaa.
Ensimmäinen oikealla ylämäessä otettiin haamuna. Nätti pisto.
Toinen vasemmalle alamäkeen, lähti vinoon oikealle. Teki kaksi tyhjää pistoa ennen kuin sai hajun maalimiehestä. Tuli nätisti luokse tyhjiltä eikä lähtenyt entiseen tapaan etsimään koko loppualuetta, hyvä ! Kolmannellakin lähetyksellä lähti edelleen lujaa.
Neljäs pisto nätti, maalimies vähän vasemmalla eli siihen tuli jo aavistus laatikkoakin. Penne muuten kääntyi joka pistolla etenemään oikeaan suuntaan jos ei maalimies sattunut nenään ihan edestä.
Viimeisellä pistolla vasemmalle suunta oli aika väärä, meni kunnolla ohi ja käänsi lähelle keskilinjaa. En ehtinyt huutaa takaisin ennen kuin kääntyi itse ja päätyi suoraan maalimiehelle.

Toisella kierroksella Mustille vain ilmaisua. Kolme maalimiestä joilla haukut 35 40 15. Ei moittimista. Kun ei saa palkkaa ja turhautuu, alkaa korottaa ääntään vaativasti.

Musti pitää meitä nykyisin ihan palloautomaattina. Tuo pallon luo, tökkii sillä vaativana automaattia ja sitten odottaa heittoa:
1240757150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puskii !
1240757167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onneksi palloja riittää, tuo nimittäin tuhoaa niitä aika vauhtia. Ismon kaveri saa onneksi jalkapalloilijoilta meille palloja joita ei enää voi käyttää kuin koiraleikeissä. Ja Mustillehan nuo kelpaavat paremmin kuin hyvin.

Tiistaina Frescon jalka ehkä intsibintsin parempi kuin eilen. Eli toiveikas voisi olla jos uskaltaisi.

---

Kotona kissapoikien eli Nuupin ja Tenkasen välit ovat alkaneet kiristymään. Nuupi on selkeästi kypsynyt nuoreen kolliin ja yrittää poistaa tämän tontilta. Asumajärjestelyjä harkitaan ja muutellaan.
Ja tiedoksi kaikille mahdollisesti kiinnostuneille, voi olla että Tenkasen pallit eivät ole enää mahdottoman pitkäikäiset.
Myös sijoitusta harkitaan jos sopiva koti löytyisi.

Paitsi että loppuviikosta välit ovat olleet taas ihan rauhalliset. Mitä lie nahinointia tuo oli, hakivatko arvojärjestystä kuntoon vai sekoitinko itse tilanteen vaihtamalla kissanlaatikkojen tyhjennysjärjestyksen niin että toin turhaan tyttöhajuja kollilaan ? Oli miten oli, nyt ollaan toistaiseksi sovussa samoissa tiloissa ja toivotaan että moinen ajantila jatkuu pitkään.

---

Keskiviikkona Frescon jalka taas selvästi parempi. Lenkki jätettiin edelleen väliin mutta pihalla liikuttiin jo vähän vapaammin. Tehtiinkö me jotain muutakin ? Ei muista enää.

Torstaina eka päivä kun Fresco liikkui täysin normaalin näköisenä. Otettiin silti rauhallisesti mutta alettiin taas treenailla kaukoja, jääviä sun muita rauhallisempia liikkeitä namipalkalla.

Perjantaina uskaltauduttiin metsälenkille Frescokin vapaana. Ei ongelmia tuonkaan jälkeen eli ehkä jalan voi laskea parantuneeksi. Korvan haavaa putsataan edelleen säännöllisesti, se on pieni mutta sen verran ilkeässä kohdassa että näkyy paraneminen kestävän. Koiraa tuo ei tunnu häiritsevän, korva on ihan normaalissa asennossa jne.

Viikonloppu touhuttiin kotosalla lähinnä pihahommien parissa. Ikkunatkin saatiin pestyä !

Treenailtiin pientä, Frescon kanssa tuntui että mikään ei oikein sujunut ja fiiliskin oli vähän kökkö.
Mustin kanssa on tehty muutama esineruudun tapainen pihan vieressä sekä perustottisliikkeitä. Seuraaminen alkaa muotoutua. :) Jäävätkin kohtuullisia. Mustin kanssa fiilis hyvä, löysin varmuuden ja luoton omiin tekemisiin. On tullut viime aikoina kuunneltua turhan paljon muita vaikka omalla tekniikallakin on edellisten koulutus onnistunut ihan hyvin. Tarkoitan siis tällä sitä että vaikka ulkopuolisilta kouluttajilta saa loistavia neuvoja, ihan kaikkea ennestään itsellä toimivaa ei aina tarvitse muuttaa.
Niin ja keppejä tehtiin kanssa jokunen kerta. Enemmänkin olisi voinut, meni nyt vähän lomailuksi koko vappu.

Palloautomaatti toimii pihatöidenkin lomassa kun vaativa nuoriherra tarpeeksi sinne suuntaa vihjaa:
1241337286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ai miten niin Penni omii kaiken ? Huom pihan viimeinen ydinluu etujaloissa.
1241337224_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaunis Penni:
1241337843_img-d41d8cd98f00b204e9800998e