Maantaina piti aloittaa työt pitkän loman jälkeen mutta eihän siitä mitään tullut. Flunssaa pukkasi päälle jo sunnuntaina ja niin siinä sitten kävi että selvisin töihin vasta keskiviikkona.
Alkuviikko meni koirienkin osalta ihan pihalla pyörimiseksi, ei tehty oikeastaan mitään. Niinalle kiitos maanantain hakutreenejen luotsaamisesta, me ei paikalle selvitty.

Keskiviikkona sentään Mustin agitreeneihin. Ratapätkä ei ollut paha mutta ei vaan ihan täysin onnistunut, aina kämmättiin jotain pientä.

Torstaina kokeiltiin lenkkeilemistä. Vähän meni raahustamiseksi, oma olo ei ollut vieläkään kovin priima.

Tokoteltu on pihalla Mustin kanssa ja tehty kaikkien kanssa ihan pieniä agipätkiä. Hienosti Musti jo hakee kepit itsenäisesti vauhdissa aika kaukaakin - ainakin näin kotipihalla.
Seuraaminen on parantunut, jäävistä seisominen pitäisi saada vähän terävämmäksi. Luoksepäästävyys isännän kanssa onnistuu hienosti, pentu istuu kuin tatti. Vieraan kanssa voi olla eri juttu.

1248790153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina käytiin Nahkelassa ev agikisoissa. Mukana koko poppoo mutta kisaamassa luonnollisesti pelkästään nuorin.
Rata olikin melkoinen. Tuomari oli hakenut haastavuutta ja sitä tuolla totisesti oli, etenkin möllejä ajatellen. Myös estevälit olivat maxille turhanlyhyet.
Radan sai tehdä kahteen kertaan. Ekalla yrityksellä ainakin pudotus (kakkosrima, ihan omaan piikkiin) ja aan ylösmenolta kontaktivirhe sekä loppusuoran päässä ylimääräinen putki peräti kahteen kertaan.
Toisella yrityksellä vitonen rimanpudotuksesta ja sillä toinen sija.
Kaikkiaan meno oli aavistuksen epätarkkaa eikä koira ollut ihan täysin kuulolla ja keskittynyt. Myös aa oli tosi hidas, ainakin toisella kerralla jäi huipulle ihastelemaan maisemia. Taitaa vielä kisatilanne vähän huimata.

Frescon kanssa tehtiin kertaalleen pk-hyppynouto. Meni hyvin, ei ajatustakaan kiertämisestä. Loikka on hurjan suuri mutta mieluummin noin kun että estettä päin pamauttaa.

Sunnuntaina lenkille Saku-kultaisen kanssa. Meni hyvin, Pennikään ei ärmäköinyt turhia.

Lenkin jälkeen käväistiin Aijan kanssa Myyrmäen kissanäyttelyssä. Tänään paikalla ei ollut Tassulähteeläisiä mutta eilen sertinsä saivat Lassi (T Lilliputti), Siiri (T Xinnia) ja Helmi (T Pilkkumi). Helmi oli hienosti lisäksi VP ja TP. Onnea kaikille !

Illalla pienet piha-agit ja tottikset. Mustin seuraamisessa pitää alkaa kiinnittämään huomiota käännöksiin sekä pysähtymisiin. Pysähdyksissä jää helposti seisomaan ja käännökset ovat vajaat.
Frescon tottis oli löysää. Seuraaminen vielä ok mutta ei parasta Frescoa. Liikkeestä seisomisissa ja maahanmenoissa ennakoi, noita on siis tehty liian kaavamaisesti. Luoksetulo ja eteenmeno löysän hitaat. :( Mihän tuossa nyt mättää ?

Viikonloppuna tuli fillaroitua Frescon kanssa n. 18 km, jotain hyödyllistä edes siis.

Kissakatras on edelleen vähän sekaisin. Valo elelee pelkästään pentujen kanssa, en ole päästänyt sitä toiselle puolelle ollenkaan kun ei tunnu Lempiä sietävän. Peppi ja Pii ovat enimmäkseen sovussa mutta välillä tuntuu vähän närästävän ja pitää pihistä toisilleen. Hassut mummot, rauhoittuisivat nyt jo. Vaan onhan tuo hankalaa nyt kun lauman korkea-asemaiset sekä Simppa että Valo ovat poissa kuvioista, Valo tosin vain toisessa huoneessa.

Viikonloppuna kisattiin myös palveluskoirien sm-kisat. Hienosti tutut koirakot pärjäsivät, isot onnittelut etenkin etsintäkokeen kultamitalisteille Sampalle ja Salalle sekä viestin voittajille Emmille, Santille ja Saralle !