Maanantaina - yllätys yllätys ! :D - hakutreenit Vantaalla.
Mustille neljä pistoa eli löytö tyhjä löytö löytö tyhjä löytö. Väsyi selvästi lopussa, viimeiselle sain lähettää pariin kertaan kun kieppasi takaisin.  Haukut 20 30 30 40. Viimeisellä haukun aloitus vähän hidas. Eka tyhjä pisto nätti, toiselle laitoin kahteen kertaan kun kääntyi etenemään alueella liian aikaisin. Metsästä takaisin saaminen tuossa vaikeaa, ekalla tuli hyvin. Parilla pistolla etsi aika pitkään ja laajalta.

Frescolle piti tulla helppo palautustreeni mutta pistot olivat niin laajoja että piti vähän vaihtaa suunnitelmaa. Ensin oikealle jossa maalimies. Löysi peräti kolmannella (!) lähetyksellä. Taisi olla taas vähän fiiliksissä, yleensähän tuolla on kisaa seuraava treeni aika lennokas. Ekalla maalimiehellä haltuunotto ja palkka minulta. Tuli sivulle toisella (kovalla) käskyllä. Eka tyhjä hyvä. Toisella maalimiehellä taas haltuunotto, heti eka käsky kovempi kuin yleensä mutta vaati silti muistutuksen. Vikalla palkka maalimieheltä heti haukun aloituksesta. Ja niin, tuossa taisi vielä olla yksi tyhjä välissä.

Haun jälkeen tehtiin vielä vähän henkilöryhmää molempien kanssa. Meni hienosti, F ei himmaillut yhtään ennen ryhmää ja Mustikin suoritti erittäin hyvin, sillä ei taideta olla tuota ihan noin valmiina ennen tehtykään.

Tiistaina Ojankoon tokottamaan. Ennen Mustin tuntia tein pätkän Frescon kanssa. Vähän seuraamista, jääviä (nopeutta), luoksetulon loppuasentoa ja vauhtia luoksetuloon ilman loppuasentoa. Plus eteenmeno. Ei isompia huomauttamisia.

Mustin tunnilla tehtiin hyppyä. Välillä homma sujuu ok, välillä hyppykäskystä ei tapahdu mitään ja välillä seisominen on vähän epätarkkaan. Enimmäkseen homma kuitenkin about hanskassa. Lisäksi tein seisomaan jäämistä, valtaosa pysähdyksistä alkaa jo olla vähän terävämpiä. Ja noutokapulan pitämistä. Kokeili puremista josta kielsin ihan reilusti, sen jälkeen toimi paremmin.
Lopussa tehtiin vielä ryhmäpujottelua. Mukanahan tuo kulki mutta seuraaminen ei ollut kummoista, taisi poika olla jo vähän väsy.

Keskellä viikkoa meillä ei ole tapahtunut oikein mitään mainitsemisen arvoista. Pistetään siis edes kuva.

1253797845_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Söpönen Birdie on vielä kotia vailla. Melkein tuo voisi kyllä jäädä meillekin, on nätti tyttö.

Lauantaiaamuna vaihteeksi hetki itselle ilman koiria eli kasvohoito.
Sitten Musti mukaan ja Koivukylään ev agikisoihin. Möllirata oli näennäisen helppo mutta esteiden asettelu sellainen ettei se loppujen lopuksi kovin helppo ollutkaan kaikista kohtaa. Lähdettiin ekaan starttiin luokan ensimmäisinä ja suoraan aidasta radalle repäistyn Mustin ajatukset olivat vähän muualla, radalta tuli muutama ihan turha kielto.
Odoteltiin ja virittäydyttiin liki parinkymmenen koiran verran ja yritettiin uudestaan. Uusinnalta tulikin puhdas nolla, hienoa ! Ja aikakin luokan toiseksi nopein, yksi vitosen tehnyt koira meni sekunnin verran kovempaa. Näillä spekseillä voikin jo laskea että Musti-Mustinen voitti luokkansa, kiva ! Käyttäytyi taas täydellisen asiallisesti, tuon kanssa on kyllä kiva kulkea.

Illalla Katri tuli kuvaamaan kissoja ja vähän koiriakin. Kuvia nähtävillä täällä.

Sunnuntaina ensin aamulla lenkki metsässä kera hirvikärpästen. Sitten Lahteen Jaanalle katsomaan Tenkasen kolmosia jotka olivat jo lähes luovutusikäisiä. Kivaluonteisia avoimia vekaroita. :)
Lahden reissun jälkeen vielä fillarilla Frescon kanssa, oli kivaa ja mentiin lujaa. :)

Nuo istuintyynyt pitäisi viedä mökille mutta saapa nähdä raaskiiko kun kissat ovat vallan ihastuneita niihin muovikääreistä huolimatta.

1253797915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e