Maanantaina pikaiset pikatottikset pihalla ennen kaupoille lähtöä ja paskapumpun korjauksen (karvaa + jotain muuta vikaa, onneksi saivat korjattua kuitenkin) aikana.
Musti edistää seuraamisessa mutta liikkeestä seisot hyviä. :) Hyppy ok, samoin luoksetulo.
Frescolla pitkä seuraaminen ja luoksetulo, vauhtia riitti.

Tiistaina Ojankoon. Musti omalla tokovuorollaan perussettiä. Luoksetulot hyviä, vauhtia tarpeeksi ja tuli lähelle. Ihan aavistus banaanimaisuutta mutta niin vähän etten huolestu tai puutu tässä vaiheessa. Seuraamisessa edistää ja alussa oli virtaa niin paljon että tuli muutenkin pientä epätarkkuutta. Kontaktitreeniä isoilla häiriöillä ja luoksepäästävyys. Lopuksi kokeiltiin metristä hyppyä. Treenin olisi voinut tuolta osalta suunnitella vähän paremminkin mutta helpolta näytti, menee kevyesti yli.

Frescolle seuraamista, jäävät, luoksetulot. Luoksetulot aavistuksen hitaat. seuraaminen vähän epätarkkaa. Jäävät tarpeeksi nopeat, eteenmeno hieno. Lopuksi peliä noutokapulalla, hetsasin kunnolla hakemaan jolloin sai vähän vauhtia palautukseenkin. Tuota lisää. Kontaktitreeniä, paikallaanmakuu.

1256200758_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstaina Mustin agit, sitä ennen metsälenkki koko katraan kera. Agissa itsenäinen viikko taas, tehtiin Sarin piirtämää rataa. Mukava vauhdikas ratapätkä, meni kivasti. Hyvät kontaktit ja kepit. Muutama rima tippui lähinnä omista virheistä johtuen.

Perjantaina talo tyhjeni lisää kun kissineidot Böödi ja pikku-Peppi lähtivät omiin koteihinsa. Mahtavat perheet molemmillla, kiitos hyvistä kodeista !

Lauantaina hakutreenit. Tallaamaton rata (hyi hyi me laiskimukset), pituutta ehkä 200 m. Ensin Fresco, pääsi radalle toisena koirana. Ensin tyhjää kolmen piston verran. Eka kulma vähän piikki, vasen kulma laaja pisto mutta ehti keskilinjan ylil kun en kutsunut ajoissa. Nätti tyhjä oikealle ja sitten vasemmalla maalimies. Ilmaisun aloittaminen oli kestänyt vähän eli aloitustreeniä voisi tehdä vielä nyt syksyllä. Otin hallintaan ja palkkasin itse, piti hyvin kontaktin kun maalimies nousi piilosta.
Sitten vielä muutama tyhjä ja maalimies vasemmassa takakulmassa. Kaikkiaan ihan ok treeni.

Mustille alkuun kolme tyhjää. Kolmannelle laitoin kaksi kertaa kun teki ekalla vähän turhan lyhyen piston. Muuten nättejä pistoja. Eka maalimies vasemmalla kallion takana.
Seuraavalle tyhjälle ei meinannut lähteä, jouduin lähettämään useamman kerran. Meni lopulta kuitenkin. Seuraava tyhjä ok. Maalimies oikeassa takakulmassa, siellä sama kuin edellinen tuonne suuntaan eli ei meinannut lähteä. Toisella yrityksellä lähti vähän pohdittuaan.
Aika vaikea treeni ja paljon tyhjää pennulle mutta ajatus olikin tehdä vähän sellainen "taidontarkistus" että missä mennään. Vähän yllätys tuo ettei lähtenyt ekalla joka pistolle. Nyt helppoa ja motivoivaa loppukausi ennen taukoa.

Iltapäivällä pihahommia ja ihan vähän tottista.

Sunnuntaina lepopäivä, lenkki ja mutsille isänpäiväsyömään. Koirat olivat mukana ja käyttäytyivät oikein hyvin. Paikalla olivat myös veljeni perheineen eli lapsineen. :)

Mustin kanssa vähän tottista pihalla. Tuo homma pykii jotenkin. Seuraaminen on turhan edessä ja välillä vire on väärä, etenkin pihalla keskittyminen ei ole kunnollista. Pitää pohtia mitä tuolle tekisi. Lähinnä kai pitäisi rukata omaa päätään.

Illalla hain vielä nostalgiaa putsaamalla kaikki nahkaiset koiravermeet hevosajoilta jääneellä putsiaineella. Silloin tuota tuli tehtyä hevosten varusteille kovinkin paljon. Koirien remeleitten kanssa jää vähemmälle, hyvä kun pari kertaa vuodessa tulee putsattua ja rasvattua.