Maanantaina lenkki ja pihatottista. Ei kamalasti mielikuvaa mitä tehtiin mutta meni kai kohtuullisesti kun ei jäänyt kaivelemaan.

Tiistaina Paijalaan tokottamaan hakuporukan kera. Pakkasraja meni juuri jossain Tuusulan eteläpuolella ja tuolla olikin yllättävän liukasta. Tepsuteltiin silti perustreeni läpi. Mustin kanssa lisäksi ruutua. Lelu ruutuun ja lähetys kauempaa, menee lujaa ja suoraan. Älyääkö ruutumerkeistä mitään, ei kai. Pitää opettaa ruutuun katsominen myös ilman että siellä on lelu.

Keskiviikkona päästiin taas Juvanmalmin ageihin tuuraamaan. Treenin aiheena joku mm-ratapätkä. Ihan kiva, saatiin enimmäkseen onnistumaan ainakin pätkissä. Tehtiin ensin omaa treeniä pikkupuolella ja tuntui että Mustilta meni enimmät paukut siellä, hidastui isolle puolelle tultaessa.

Torstaina oma agitreeni, kouluttajana Jonna Väyrynen. Ohjelmassa vääntö jossa paljon takaakierrätyksiä. Ei hullumpi treeni, jäi kiva fiilis. Ja huomasin että muurin takaakierrättämistä ei ole tehty, se pitää ottaa ohjelmaan joku päivä että saadaan siitäkin sujuvampi.
Lisenssi maksettu, ei kun kisoihin alkuvuodesta !

Kaunis Helmi (IC Tassulähteen Pilkkumi) Pekka Savolaisen kuvaamana:
1259600934_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaiksi messariin. Katseltiin rotukehä, syötiin, shopattiin ja kuunneltiin Elena Ruskovaaran valtavan hyvä luento koiran rakenteesta ja liikkeistä. Avasi paljon minullekin joka olen ymmärtänyt aiemmin aiheesta huomattavan vähän. Harmittavan vähän tuolla oli kuuntelijoita, luento oli tosiaan loistava.

Sunnuntaina metsälenkkiä, tosin ei päästy kovin pitkälle kun nähtiin että pellolla oli ilmeisesti hirvestys käynnissä. Onneksi käännyttiin takaisi, kohta sieltä kuuluikin laukaus.
Pihalla pienet tokotukset, ei ongelmia mutta vähän turhan matalassa vietissä tehtiin.