Maanantaina kimppatokot Agitokolassa. Ensin Mustille pidempi stintti. Ihmetteli vähän hallissa kiihkeästi haukkuvaa koiraa ja oli muutenkin ei niin täysin keskittynyt. Alkuun pari ruutua lelu ruudussa ja etäisyyttä olosuhteiden takia vain kymmenisen metriä. Meni innokkaasti, suoraan ja lujaa. :) Repimisleikeistä kiihtyi tosi paljon ja ärrääminen meni jo minusta vähän yli.

Seuraaminen ok. Pari kertaa piti huomauttaa kontaktista vaikeammissa paikoissa. Paikka aika kiva, ei edistänyt pahasti. Käännökset enimmäkseen ok, välillä jopa erittäin hyviä. Seuraamisia seinää kohti yms häiriöiden lähellä pitäisi lisätä, alkaa välillä ennakoida pysähtymistä ja jarrutella jolloin jarrutan itse ja koko homma menee pipariksi.

Luoksetulo vieraiden koirien välistä. Vähän vilkuili sivuille mutta tuli kuitenkin hyvin. Loppuasento vähän vino.

Jääviä. Maahanmeno ok. Ekalla seisomisella meni istumaan eli istuminen siis melkein opittu. :D Seisomiset olisivat voineet olla parempia. Kun etenin pidemmälle, Mustin keskittyminen herpaantui muutaman kerran ja se otti askeleen perään. Lisää seisomisen kestoa häiriössä siis.

Siirtymisiä edestä sivulle. Noille pitäisi tehdä jotain, ovat tällä hetkellä vähän tahmaisia kun hassu pentu ei älyä nostaa pyllyään maasta vaan hinkkuuttaa menemään pikkuaskelin.

Lopuksi vielä ryhmäpaikallaanolo. Otettiin aika pitkä, en mennyt ollenkaan piiloon. Maahanmeno vähän hidas. Nuuski maata pari kertaa, muuten hyvä.

Eikä köhäyksen köhäystä koko päivänä.

Frescolla pk-liikkeet (eka istuminen puoliseisova, vika luoksetulo hidas, vingahtelua noutokapulaa heittäessä ja pari kertaa seuraamisen lähdössä) ja muuta pikkupuuhailua. Oli taas herra täpinöissään.

Penni kotona pelaamassa palloa isännän kanssa. Kivaa oli kuulema silläkin. :)

1263548613_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona Juvanmalmille agiloimaan. Ekalla pätkällä ok, toisella pätkällä isolla puolella vähän tahmaista. Mustille agi ei ole elämää kovempi juttu eli sen vauhti vähän hyytyy jos pidempään tehdään, etenkin noin jos teen ilman piiskaajaa ja itsekin velttoilen. Pitää pohtia tuota.
Pikkulenkki pakkasessa treenin jälkeen.

Ei köhimistä.

Torstaina samaa lajia Konalassa. Pakkasta enemmän kuin tarpeeksi mutta halli mukavasti nollan huippeissa. Tehtiin edelliseltä porukalta jäänyttä rataa kun ei viitsitty muutama ihmisen voimin alkaa kantamaan esteitä. Ennen treeniä lenkki kaupunkimaisemissa.

Eikä köhimistä edelleenkään.

Torstain huipennus sen sijaan oli jo heti aamusta kun haettiin kotiin meidän Mytty. Mytty on devon rex, ikää 12 viikkoa. Vauhtia ja ahneutta huomattavan paljon, samoin korvia. Karvaa vielä minimaalisen vähän.

1264074323_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Mytty tuntuu kotiutuvan hienosti. Koiria vähän ihmettelee ja pihahtaa niille välillä, kissojen kanssa sujuu alkuihmetyksen jälkeen hienosti vaikka nykykaverit ovatkin vähän eri näköisä mihin Mytty on tottunut.

1264074331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina ei tehty niin mitään, töissä meni pitkään ja illalla hoidettiin kotihommia. Plus syliteltiin Myttyä.

Lauantaina kävin CatVetin järjestämällä kissojen terveyttä käsittelevällä luennolla. Aiheina kissan nivelrikko, alkueläimet giardia ja tritrichomonas foetus sekä sieni-infektiot. Hyödyllistä tietoa tuli kaikesta ja ei voi sanoa kuin että tieto lisää tuskaa. Toivottavasti ei jouduta noihin tekemään lähempää tuttavuutta ihan heti.
Aamupäivällä pakkaslenkkiä koirain kanssa, illalla tuli tuli tuttuja tutustumaan Myttyyn.

Sunnuntaina pientä lenkkiä ja muuta hommaa, illalla ihan vähän tottista ulkona. Musti kulki hienosti. :) Ja Fresco innokkaasti.
Aamupäivän lenkillä pojilla pieni rähäkkä. F innostui leikkimään ja M kiihtyi, noilla ei ihan leikkisignaalit aina keskenään toimi. Ääntä lähti enemmän kuin mitään muuta, ei vaurioita siis.

Ei köhäystäkään Mustista koko viikonloppuna.

Mytty sen kun kotiutuu. Nukkuu yöt peiton alla ja päivät surffaa vauhdilla pitkin kämppää. Että voi pieni kissa olla nopea ja ahne ! Ja ihana. :)