Vähiin ovat käyneet tekemiset ja sen myötä myös kirjoitukset.

Töistä oli ihanat kaksi viikkoa lomaa ja levättyä tuli paremmin kun hyvin. Juoksevat asiat kuten olohuoneen uudelleen kalustus + uusien kalusteiden osto ja vanhojen hävitys sekä verenluovutus, possupiikki plus muut ehti kivasti hoitaa alta pois ennen uutta työrutistusta.

Jouluaatto vietettiin mutsilla ja faijalla ja jäätiin sinne myös yöksi. Oli oikein mukavaa. Tapanina käytiin samoin syömässä siellä, silloin meiltä oli vain pojat mukana. Paikalla olivat myös Haimin Mandi ja Ellun A.T joiden kanssa Penni ei mene niin kitkatta että sitä viitsisi isossa ihmislaumassa vahtia joten se sai suosiolla jäädä kotiin. Pojat pärjäsivät hyvin, väistelivät kipakkaa terrrierimummoa ja riiasivat Mandin kanssa. Varsinkin Musti rakastui häntäkarvojaan myöten mikä on siis paljon.

Uuden vuoden aatto oltiin tavan mukaan rauhallisesti kotona. Lumitöitä tehtiin about seitsemään asti, pojat olivat mukana vaikka vähän jo paukkuikin kun eivät paukuista hätkähdä. Pennikin oli aika rauhassa koko illan, minusta se kuunteli paukkuja vähemmän kuin aiemmin.

Peppi-mummo valtaa koiran uuden makuupaikan:
1261311320_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koulutuksellisesti koirain kanssa ei ole tehty juuri mitään. Mustin kanssa sentään käytiin kerran uimassa Hyvinkäällä. Oli kyllä tosi kivaa ja Mustikin ui oikein hienosti lelun perässä.
Kolme päivää tuon jälkeen Mustiin iski köhä jota on riittänyt pitkään. Pahaksi se ei ole mennyt missään vaiheessa mutta on ollut tosi sinnikäs. Penni ja Fresco ovat säilyneet terveinä. 
Köhän takia jouduttiin perumaan meidän eka ajateltu agikisakin. :(  

Pahimmilla pakkasilla Fresco ontui rikkoista jalkaansa muutaman päivän. Taisivat pakkaaset ottaa niveleen. Pistin sen hetkeksi kipulääkkeille ja tilasin BOTin säärisuojan, jos siitä olisi jatkossa apua.

Vuodenvaihteen jälkeen on yritetty vähän tokoilla keittiössä. Musti on siellä minusta paljon paremmassa vireessä kuin pihalla, jotenkin napakampi. On tehty pientä seuraamista, käännöksiä, perusasentoa tietty, jääviä pienillä matkoilla, kaukokäskyjä ja noutoa.
Frescolle lähinnä noudon loppuasentoa vinoilla heitoilla sekä vähän jääviä.

Kissapuolella on ollut hiljaista. Siiriä on yritetty astuttaa pariin otteeseen mutta se ei vielä hyväksy Anselmia sulhaseksi. Riiaa vaan perheen vanhempien kastraattejen kanssa ja tykkää kai että Anselmi on vielä liian pikku poika. Kokeiltiin tuoda ne meillekin mutta ei, meillä Siiri ei edes kiimannut.
Tuon jälkeen muutettiin suunnitelmaa ja nyt jännätään saadaanko maaliskuun puolivälin tienoilla pentusia yhdistelmästä Nuupi & Fia. Kotisivuilla on jo vähän tietoa yhdistelmästä.

Minssun (Lempi) nukkumapaikka:
1261311329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Makunsa kullakin.

9.1.2010 käytiin kissanäyttelyssä Wanhassa Satamassa. Mukana kotoa vain Nuupi jolle tällä kertaa KM. Tyttärenpoikansa Mörkö (Tassulähteen Ähäkutti) voitti Nuupin nyt ekaa kertaa ollen VP ja vielä hienosti TP. Onnea Sari ja Mörkö ! On se vaan aika poika. :)
Näyttelyssä oli myös neljä Tenkasen lasta joista sininen Taavi (Sinisilkin Insinööri) oli TP ja siskonsa sinikilpikonna Sinisilkin Inkivääri peräti Kategorian Paras Pentu ! Upeaa, onnea omistajalle ja Jaana-kasvattajalle ! Ja Tenkaselle kanssa. :)
Nuo Tenkasen lapset ovat myös Nuupin lapsenlapsia eli hienosti meni jälkikasvulla.

No niin, jotain sentään kirjoitettu pitkästä aikaa. :D
Katsotaan kauanko saatte odottaa seuraavaa merkintää tällä aktiivisuudella.