Ja yllätys yllätys, treenillisesti me jatketaan edelleen ihan samaan tapaan eli ei mitään. Nada. Nothing. Ingenting. Niente. Tai ihan mitä vaan.

Musti ei sentään ole yskäissyt about viikkoon kuin kerran ja sekin noutajataluttimessa vetäessään. Näyttää hyvältä - toistaiseksi. *koputtaa puuta*

Maanantaina sentään virkistettiin mieltä käymällä lekurissa Pennin kanssa. Varsin virkistävää olikin, ääntä lähti ihan kiitettävästi. Penni on taantunut ihan maalaiseksi ja viimeisetkin käytöstapojen rippeet ovat karisseet kunniakkaasti pois. Kärpäsenkokoisessa odotushuoneessa muiden muppejen seassa sen kanssa odottaminen ei ole varsinaisesti sitä mitä elämältään päivittäin haluaisi. Vaan olihan taas hyvä tilaisuus harjoittaa itsehillintää joka onnistuikin varsin kunniakkaasti. Ehkä sitä alkaa jo itsekin tajuta että Penni 9 v on mitä on.

Mutta asiaan, lekuriin siis mentiin näyttämään heiluvaa etuhammasta ja reidessä jo hetkenkin muuttumattomana makaillutta pattia. Tuija tykkäsi että hampaasta ei ole isompaa haittaa mutta patti kannattaisi nipsaista pois, se kun sattuu olemaan yhdellä pahanlaatuisen mastsolukasvaimen  lempipaikoista.

Aika siis keskiviikoksi, ujeltava koiruus autoon ja poikien kanssa kaupunkilenkille. Käveltiin joku reilu puoli tuntia, aloitetaan varovasti Mustin ensilenkit.

Tiistaina samoin kevyt lenkki rinteille ja takaisin koko katraan kera.

Keskiviikkoiltana Penni lekuriin. Toiminta oli nopeaa ja poikien kanssa ehdittin hädin tuskin puoli tuntia kävelemään kun Penni oli jo kotiinlähtövalmis hammasta ja pattia köyhempänä mutta komealla arvella varustettuna.

 1266496918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Penni itse ei tunne olevansa kovin kipeä. Vai tuskissaankohan se tuossa leikkausta seuraavana päivänä kellii ?

1266496926_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jaa mitä, ei saa hangessa hyppiä vai ?

1266496938_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkuviikosta odotellaan patologin lausuntoa, toivottavasti patista ei löydy mitään pahaa. Siihen asti otetaan rennosti ja toivotaan että Pennin haava toipuu hyvin eikä Mustin yskä ala uudestaan.

Loppuviikko paranneltiin kotona. Musti ei yskinyt ja Pennin haava on parantunut tosi nätisti eli hyvä hyvä. :)

Kauluria tuo ei suostu pitämään eli virityksenä on t-paita ja uusi ilmatäytteinen kauluri. Tai oli muutaman päivän kunnes kauluri pahkeinen alkoi vuotaa saumasta. Muuten näppärä mutta ei voi kyllä suositella kun ei pysy kasassa. Eikä varsinaisesti estä takapään nuolemista, on sen verran pieni.