Alkuviikko vielä rauhassa, tehtiin jo Mustinkin kanssa remmilenkkejä muttei tuntia pidempää. Näköjään meidän elukoiden viimeiset remmitavat ovat kadonneet, älytöntä menoa. Pitänee tehdä asialle jotain ainakin poikain kanssa, Penni saa olla.

Pennin pattivastaus tuli keskiviikkona, kapseloitunut rasvasolukasvain tai jotain tuonne päin. Ei pitäisi uusia kun poistettiin huolella. Hiphiphuraa ! Nyt voi taas asennoitua siihen että Pensku elää ainakin sen 16 v.

Torstaina loma loppui. Aloitettiin Pornaisissa maneesitokotreeneillä. Musti ei ole ikinä maneesissa tokottanut ja nyt kun tilaisuus tarjoutui, käytettiin se mielellämme hyväksi. Maneesi hajuineen ei näyttänyt häiritsevän Mustin keskittymistä mitenkään, hyvä. Ei tarvitse jatkossa ainakaan karttaa noita kisapaikkoina.

Tehtiin aloliikkeitä. Seuraaminen kivaa. Liikkeestä jäävissä seisominen tökki, meni kerran maahan ja yritti toisen kulkea mukana. Tuo kyllä alkaa pykiä heti kun sitä on vähänkin aikaa tekemättä. Pitää funtsata. Luoksetulo ok. Edestä sivulle jää edelleen vajaaksi, lisää treeniä siihen. Paikallaanmakuu joukossa, hyvä. Pituus taisi olla 4 min, en käynyt välipalkkaamassa. Kävin pari kertaa maneesin laidan takana piilossa pikkupätkiä. Tuntui olevan vähän skarpimpi tuolloin, ei kuitenkaan levoton.

Frescon kanssa pk-tottisliikkeet. Hyviä luoksetuloja jopa, muutama lähtö erittäinkin reippaita. Joissain hidasti lopussa. Jäävät ok, kiva kun pystyi katsomaan peilistä liikkuuko koira perään. Eteenmeno pitkästä aikaa, hyvä paitsi valmisteleva osuus jossa edisti. Paikallaanmakuuseen siksi aikaa kun liikkuroin Tiltulle ja Retulle, piippasi siellä vähän. Johtui varmaan siitä että pyörittiin sen edessä koko ajan.

Illalla agitreenit piiiiiiiiitkästä aikaa, kouluttajana Kim Kurkinen. Ja olipa sairaan kivaa. :) Musti oli taas oikein pätevä, mitä nyt keppikulma oli meille liian hankala. Tuota pitää muistaa treenata kotona.

Mytty esittelee lempipaikkojaan:

1267102963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kirjahyllyn päältä näkee kauas. Se on myös tarpeeksi leveä että siellä voi ottaa kunnon rallit. Mytty on hauska kun se rallaa, se pitää samalla kirahtavia ääniä. :)

1267103316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tietokoneen näytön päällä on hyvä patsastella. Siinä voi vaikka nukkuakin. Silloin pitää vaan pitää tiukasti reunasta kiinni, näyttö kun on kalteva ja siltä voi muuten valua alas. Tuo on hyvä syy ettei voida vaihtaa näyttöä piiitkään aikaan kun Mytty tykkää siitä.

1267102941_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kengurupussi on ihan ykköspaikka. Ekan tunnin parin tirsat vedetään kokonaan paidan sisällä. Sitten voidaan siirtyä tuplapäävaiheeseen eli pää ulos kaula-aukosta ja jälkitirsat päälle. Mytty osaa tunkea kengurupussiin tosi tarmokkaasti, se on pakko päästää sinne(kin) kun se Haluaa.

1267102950_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Jos mamsku kuitenkin on tiukkana eikä kengurupussiin pääse, voi ehkä tyytyä nukkumaan niskassa, sekin on ihan kivaa. On muuten uskomatonta miten painavalta noinkin pieni kissa voi alkaa tuntumaan nukuttuaan niskassa toista tuntia.

Perjantaina taas agitreenit, päästiin paikkaamaan BAT-hallille. Ihan ok meni tuokin, viimeiset pätkät vähän hyytyneenpää menoa. Taitaa lämmin halli ottaa kunnon päälle kun on pakkasessa tottunut koko talven touhuamaan. Kontaktit hitaat, noihin pitäisi puuttua oikeasti. Jokunen kymmentä toistoa tehtiin aalla nami alhaalla odottamassa. Ja niin, jaakotus ei suju eli jompikumpi ei osaa. Työn alle tuokin.

Sunnuntaille tulikin yllätysmeno kun lähdettiin viime hetken tiedonsaannin jälkeen Lahteen aussieyhdistyksen kokoukseen hakemaan Frescon voittamat parhaan hakukoiran ja parhaan tokokoiran palkinnot. :) Sikahienoa ! Oli siis varsin onnistunut vuosi 2009 ainakin tulosten valossa.