Treeniä jos jonkinlaista, alkaa selvästi homma aktivoitua näin kevään korvalla. Tai korvalla ja korvalla, jotain sinne päin ainakin. Plussapäiviä on ollut muutama, ne antavat toivoa. Tosin luntakin on ripsutellut edelleen melkein päivittäin.

Maanantaina tottista ja ilmaisuja Keravalla. Kauden ekat ilmaisut molemmille noin 20 30 palkka aloituksesta 40 tai jotain sinne päin. Aloitukset ok, Frescon haukkutahti vähän vaisu Mustiin verrattuna ? Vai onko se aina vaan ollut tuollainen ? Järkevähän tuo on, ei paukuta itseään puhki. Mustin rinnalla se vaan kuulostaa niin rauhalliselta.

Tottiksessa perusjuttuja, Frescon seuraaminen edelleen vähän levotonta (vaan eipä sille ole mitään yritetty tehdäkään) ja Musti voisi olla täpäkämpi kaikkiaan. Mustin paikallaanmakuu Mion, Jaden ja Novan kanssa ok.

Tiistaina ei kummempia kuin peruslenkki. Naapurin corgiakaan ei syöty vaikka se kovasti itseään meidän kolmikolle syöttikin.

Keskiviikkoiltana Juvanmalmille agitreeneihin. Musti kaikkiaan vähän vaisu kuten tuolla yleensäkin. Johtuuko se siitä että itse olen löysä kouluttajattomissa treeneissä vai siitä että hallissa on Mustille tosi kuuma ? En tiedä. Pitäisi skarpata joka tapauksessa. Tehtiin toistoja aalla nami maassa. Noin ne sujuvat nopeasti, ilman namia ei. Jonkun merkkisanan tuohon voisi kyllä ottaa.

Torstaina jatkettiin agilla, AgiTokola ja kouluttajana Kim Kurkinen. Vain kolme koirakkoa paikalla - onneksi, rata oli nimittäin melkoisen kiharainen. Teki mieli startata kotiin koiran autosta hakemisen sijasta. Vaan ei rata loppujenlopuksi niin paha ollutkaan, parhaalla yrityksellä selvittiin yhdellä väärinpäin hypätyllä aidalla. Mustin kanssa pitää yrittää muistaa entistä paremmin antaa sille tilaa, muuten se herkästi kiertää aidan takaa ja hyppää sieltä.

Perjantaina koirat Ismon kanssa kotona kun minä lähdin vastaanottamaan kevättä ja tutustumaan serkun uuteen (karvattomaan) perheenjäseneen. Ja samalla kuultiin uutinen ensi kesänä saapuvasta uudesta sukulaisesta, hienoa ja onnea ! Olipa tosi kiva ilta.

Lauantaina Mustin synttärit, onnea Musti-poika 2 v ! Musti sai synttärilahjaksi upouuden videokameran sekä makslaatikkokakun nakkikynttiöillä. Mitään kovin hyödyllistä ei taidettu tehdäkään, mitä nyt vähän pihahommia.

Sunnuntaina taas tottista ja ilmaisuja. Ilmaisut samaan kaavaan kuin maanantaina, ei kummempia eroja. Frescolla pätki viimeinen ilmaisu, odotti kai palkkaa vähän aiemmin.
Tottis ok. Mustille palkkakokeiluna tennispallot, toimivat hyvin. Seuraaminen niillä kyllä kamalaa, edisti ihan selvästi.

Tottista pitäisi muutenkin miettiä ihan kunnolla. Tuntuu että tahkotaan vaan paikallaan kun itse en etene (kun ne edellisetkään liikkeet eivät ole täydellisiä). Ei hyvä. Koiran tarkkaavaisuus on minusta vähän kärsinyt, kai sekin alkaa leipääntyä koko hommaan kun samaa vaan jauhetaan. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa tekemään varioivampaa hommaa. Ja treenaamaan useammin.

Illalla käytiin vielä potkukelkkailemassa poikien kanssa, molempien kanssa erikseen siis. Frescon kanssa käytiin rinteillä ja takaisin. Kunto ei ole kummoinen mutta sehän jo tiedettiin. Ja jarrukäsky hukassa. Muuten meni kivasti, koira kipsutti menemään tien laitaa ja pysyi hienosti reunassa.
Musti oli ihan kysymysmerkkinä koko hommasta. Normilenkillä siis, haisteli, pissi, pyyhälsi (yritti) tien laidasta toiseen. Ei ihan tajunnut vielä vetoideaa. :D pitää opetella fillarilla jossain vaiheessa.
Vitsi, tuonkin liikuntamuodon olisi voinut keksiä aiemmin nyt kun lunta kerrankin on. Aiemminhan me ajeltiin enemmänkin mutta alkoi parivaljakon kanssa hirvittää niin että unohdettiin homma pitkäksi aikaa. Pennin kanssa en ajellut nytkään, sillä on ehkä viisi huskygeeniä eikä se pysähdy niin millään kun vauhtiin pääsee.

Vähän vasemmalla kädellä kirjoitettu tämä koko viikko. Katson samalla Cruftsin videolähetystä ja seuraan HSKH:n agikisojen onlinetuloksia. Varsin viihdyttävää ajanvietettä kyllä, onneksi on nykyajan vimpaimet. :)

Ja niin, kissapuolesta sen verran että Fia on nyt meillä odottelemassa synnytystä. Maha on ihan kunnioitettavan kokoinen. Fia on kyllä tosi mukava kissa, kotiutui heti eikä häiriinny yhtään koirien äänistä tai mistään.

1268634070_img-d41d8cd98f00b204e9800998e