Tiistaina Vantaalla tottistamassa. Kivaa kun lumet alkavat sulaa ja tottismestatkin alkavat olla käyttökelpoisia. :) Käydään siis hakuporukan kanssa ties missä sekalaisissa paikoissa kun yhdistyksellä ei ole omaa kenttää käytössä.

Frescolla perusjuttuja. Seuraaminen alkaa parantua, paikka on aavistuksen taaempana kuin pahimmillaan oli ja keuliminen on vähentynyt.

Mustin kanssa fiilis ei ollut ihan katossa. Seuraaminen huonoa, jätätti vähän pari kertaa. Välttelikö vesilammikkoja vai mitä mutta ei kiva. Muutakin pikkuhömpötystä, en ollut ihan tyytyväinen. Ruutu sen sijaan sujui kivasti. Tehtiin kerran pitkältä pallolle ja pari kertaa lähempää niin että heitin pallon. Ei pysähdellyt ennen ruutua ja vauhtikin oli kohtuu ok.
Paikallaan makuu vieraan Risan vieressä, selvästi huomasi vieraan koiran. Levoton makuu, pää pyöri.

Illalla olkkarissa pari tottisjuttua kun koira oli jo muutekin ihan täpinöissään. Toimi sikakivasti, lujaa ja napakasti. Ahaa-elämys, meidän ongelmat ovat sittenkin vireongelmaa eikä teknistä niinkään. Tuota pitää alkaa nyt työstämäänn tuota kautta, ainakin ensin omassa päässä ja mieluusti joskus ihan kentälläkin. Pah.

Keskiviikkona agiloimassa Juvanmalmilla. Mustin kanssa ratapätkää, palkkana taas pallo. Sujui aika kivasti, aiemmista hyytymisistä ei tietoakaan. Eihän se nyt tykki ole ikinä mutta liikuttiin jo kohtuullisen reippaasti. Kepeille mentiin pöydältä kutsuna n. 180 asteen kulmasta ja huomattiin että Mustin kanssa moista ei ole ikinä tehty, sillä ei ollut aavistustakaan mitä pitäisi tehdä. Alussa juoksi keppejen ohi tai alkoi jopa pujottelemaan väärään suuntaan. Keksi kuitenkin nopeasti mistä on kyse ja saatiin tuokin kohta sujumaan ihan kivasti. Erilaisia keppejen sisäänmenoja pitäisi muutenkin treenata radalla enemmän, ei me vaikeita kulmia vielä osata ollenkaan.
Pienellä puolella keppejä (ihan suoralla lähestymisellä vaan), putkea (pallo palkaksi jos saisi putkessa raville tipauttamisen vaikka pois) ja keinua niin että lähetin koiran ja jäin itse lähetyspaikkaan. Namit keinun jälkeen onneksi rasiassa, oikoi pari kertaa ja hyppäsi keinulta kesken pois. Hyvä harjoitus tuokin, loppuun pitää mennä.

Lopussa jäi aikaa kun meitä oli vain kolme koiraa joten otin Frescon hetkeksi halliin. Tehtiin pikkupätkää kepeillä, (mini)hypyillä ja putkella ja olipa vaan ihan sairaan kivaa sekä koiran että ohjaajan mielestä. Heti tuon jälkeen iski tajuton haikeus, miksei me saatu jatkaa agia pidempään ? :(
Jonkun verran treeniä jalka varmaan kestäisikin mutta täyttä treeniä tuskin eli ei ole järkeä taas alkaa pohtia tuota. Hus hus moiset ajatukset.

1269001458_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstaina aloitettiin fillarikausi. Frescon kanssa käytiin joku viiden kilsan pyräys tyhjillä renkailla. Jos pumppaisi ilmaa seuraavaksi kerraksi ...
F oli räjähtämäisillään innosta ja veti alkulenkin kuin viitapiru. Kunto ei kuitenkaan ole kummoinen ja reilu puolet lenkistä mentiin nätisti reipasta ravia.

Mustin kanssa naksuteltiin pihalla keppejen sisäänmenoa. Jostain syystä se tykkää tällä hetkellä mennä kakkosväliin, etenkin avokulmalähestymisistä. Treeniä.

Mahtava ilma, nyt on kevät ! Toivottavasti pääsiäisen aikoihin siunaantuisi enemmänkin tällaisia päiviä.

Torstaina illalla AgiTokolaan. Isäntä mukana, hitsasi samalla kepit kuntoon.
Meitä oli paikalla vain puoli ryhmää joten tehtiin ratapätkää edellisen ryhmän esteillä. Treenipätkä oli Mustille turhan pitkä, taisi vetää jo muutenkin liikunnallisen päivän jälkeen vähän maitohapoille kun treenin lopussa pudotteli rimoja ihan järjestään. Muuten ihan ok, erilaisia keppejen sisäänmenoja yms. Pallopalkka, toimi edelleen hyvin. Vaan mistä keksisi pallon joka ei tuolla mene ihan hiekkaiseksi ? Yyy.

Perjantaina jatkettiin lenkkeilylinjalla, fillarointia ja kävelylenkkiä. Ja rapaisia koiria.

Lauantaina Mustin ekat kakkosen startit Purinalla. Ekalta hylly. Rata oli jopa helppo mutta niin me vaan kirmattiin iloisesti yhdestä hypystä ohi ja suoraan putkeen. Mikä lie mielenhairahdus, tuo ei ollut vaikea paikka ja videon todistaessa voin vannoa ihan ohjanneenikin. Tuota ennen tippui yksi rima, sen voin ottaa ihan omaan piikkiini.

Toiselta startilta 15, rimoista kaikki. Mikä lie. Vauhtia on nyt huomattavasti enemmän kuin ekoissa kisoissa, josko tuolla ei vaan pää pysynyt mukana reippaammassa tahdissa ? Jota kuitenkin menee treeneissä koko ajan. No, pohditaan eikä stressata vielä.

Ihanneaikoihin päästiin hyvinkin reilusti, eivät tainneet olla kovin kireät.

Fresco oli kotona kisojen ajan ja Mustilla oli taas vähän jäykistelyä kun tultiin kotiin. Ei auta poikia siis paljon erotella, pääsevät helpommalla kaikki kun otetaan jatkossa molemmat mukaan.

Sunnuntaina vaan lenkkiä sateessa. Ja niin, yritin sentään pilata Mustin seuraamisen ihan lopullisesti, voi apua. Miten tyhmä ihminen voi oikein joskus olla ?