meni lomaillessa. Ja kuten tunnollisen työntekijän kuuluu, sairastaessa. Voi elämä etten sano.

Maanantaina vielä jotenkuten tolpillaan ja hakutreenit.
Frescolle neljä löytöä vaihtelevin ilmaisuin, ei tainnut olla mitään ihan ihmeellistä. Mustille piti tehdä kolme löytöä ja tyhjä. Viimeinen löytö ei joistain syystä noussut ei niin millään, koira paukkasi aina jostain suunnasta ohi. Siihen taisi tulla kolme ylimääräistä tyhjää ennen kuin luovutin ja otin näkölähdön toiselle puolelle. Tuonkin loppupaikannus oli tuhottoman vaikeaa, eikö nenä toiminut näköärsykkeen jälkeen vai mitä ? Tiedä häntä.

Tiistaina aamulla Frescon fyssari. Yksi jumi joka aukesi helposti ja pientä arastusta vammajalan ranteessa ja kyynärässä. Ei paha mutta minusta edennyt viime kerrasta kuitenkin.

Illalla Mustin kanssa Riitta Jantunen-Korrin tokokurssin eka osa. Ryhmätreeniä häiriössä. Musti ei ihan parhaimmillaan etenkään alussa suoraan autosta otettuna. Vihdoin älysin päästää sen irti jolloin alkoi toimimaan paremmin. Perusasioista, lopussa itsenäisesti ruutua ja hyppyä pidemmältä matkalta.

Ke-to meni aikalailla sairastellessa.

Loppuviikosta pari esineruutua pojille. Ekalla kertaa homma oli vähän nihkeää ja esineet nousivat aika hitaasti. Toisella kaikki meni paljon ripeämmin, kai se nenä alkaa taas talven jäljiltä harjaantua noillakin. Ekana päivänä Fresco tuli kerran kutsutta ruudusta kyselemään lisäohjeita, lopetin homman hetkeksi ja pistin sen pihalle aidan taa. Toisella yrityksellä alkoi jo nousta esinettäkin.

Frescon kanssa fillaroitiin pe - su tavanomaiset 2 x 7,5 ja 1 x 11 km. Oma kunto vähän hakusessa vielä.

1272887054_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Mytty Rurokin näyttelyssä, kuva Markus Wickström