meni niin että hujahti.

Maanantaina normisti hakutreenit. Tuttu metsä Porvoossa, keskilinja vaan poikittain normaaliin nähden.
Aika tavanomaiset treenit kai, ei mitään kamalan kummallista. Mustille muutama tyhjä, yksi ihan tarkoituksella ja pari oikeaan etukulmaan kun jostain syystä maalimies ei haissut nokkaan niin yhtään ekoilla yrityksillä.

Tiistaina ja keskiviikkona luovutettiin kissalapsia maailmalle. Niin se taas talo hiljenee mutta noin sen kuuluukin mennä, paha noita olisi kovin kauaa kasvattaa jos kaikki jäisivät itselle. Turvallista elämää Minttu, Nella & Cessi !
Sininen poika on vielä kotona odottelemassa viikonloppua ja mahdollisia uusia omistajia.

Mustin kanssa on tehty tottista. Seuraaminen tuntuu tulevan taas vähän eteenpäin, argh. Muuten ok treenejä.

Frescolle on tehty janoja sinne ja tänne. Muutamia onnistuneita, enimmäkseen ei. Aika paljon olen tehnyt nyt niin että jätän sen istumaan ja menen tallaamaan jäljen ja lähetän sitten mielikuvan avulla. Yleisimmät virheet ovat liian suuri vauhti (jolloin usein kiitää jäljestä ohi) tai pyöriminen/kääntyminen suoralta linjalta, etenkin jos liina yhtään enempää nyppäsee. Äh, tuo on nyt tosi vaikeaa.

Torstaina agitreenit, kouluttajana loistava Ville Liukka. Kivat radanpätkät jotka Mustin kanssa vedettiin läpi virkamiesmaisesti. Tappaja-asennetta kaipaisi kuulema enemmän molempiin. Yritetään.

1276169842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi ennen treenejä kävin ihailemassa kahta tuoretta Attic Angel's -aussienpentuetta. Olivat vaan suloisia. :)

Lauantai-iltana Riihimäelle jossa Mustin kanssa kaksi agistarttia. Hylly molemmista. Oli niissä kivojakin pätkiä mutta tuntuu että meillä on tällä hetkellä putkiongelma, koiruus livahtaa sinne milloin mistäkin välistä. Toisella radalla irtosi jopa aika pitkälle sivusuuntaan päästäkseen putkeen, pahkeinen. No, tästä jatketaan.
Päivällä siivousta, siivousta ja siivousta. Jotain etua näköjään siitäkin ettei telkkari näy tai digiboksin nauhoitus toimi. ;)

Sunnuntaina ei mitään mainittavaa. Digiboksikaupoissa ravaamista, onnettomat valikoimat. Eikä olisi edes tarvinnut, todettiin illalla kun kiintolevyn alustus palautti tallennustaidon. Ja telkkarikin näkyy, kiitos uuden antennin. Ihme masiinoita, ei voi muuta sanoa.

---

Sunnuntaina lähti myös Fian viimeinen pentu. Nyt on talo varsin hiljainen, kyllä pentusista aina lähtee sen verran ylimääräistä eloa.
Mytyn iho-oireilu on taas pahenemaan päin. En tiedä mistä tuo johtuu, mitään syötävää se ei ole allergiaruokansa (RC Hypoallergy tms) lisäksi saanut. Kortisoni puolitettiin viikko sitten ja kutina on lisääntynyt pikkuhiljaa. Antibioottia ei ole saanut nyt melkein viikkoon, se veti mahan niin sekaisin että siitä tuli taas muita ongelmia. Voi Mytty-nyttänää. :(
Lohdutukseksi se sentään pääsi sunnuntaina saunaan (ja astui kiukaalle, onneksi toinen vastus oli pimeänä ettei polttanut tassuja) ja illalla makkariin nukkumaan kun ovi on taas pentujen jäljiltä auki. Nukkuminen Mytyn kanssa on näköjään ihan yhtä haastavaa kuin ennenkin, hellyyshepuleita tulee pitkin yötä. Mytty !