Maanantaina hakutreenit. Tallattiin kolme ylisyvää kaistaletta joiden kaikkien päässä maalimies. Ekalla kompostikehikkoumpparissa.
Mustille ekalla kaksi lähetystä, otin takaisin kun kaarsi liian aikaisin eteenpäin alueella. Lisäksi pyöri piilolla hetken ennen ilmaisun aloittamista. Umppareita on treenattu varsin vähän eli siihen nähden ihan ok. Muuten meni hienosti ja suoraan kaistaleiden päähän asti.

Frescolla ei mitään ongelmia, kolme pitkää suoraan pistoa ja humps, se oli siinä.

Tiistaina kaatosateessa tokottamaan. Positiivista, sade ei häirinnyt Mustiakaan yhtään. Sen kanssa on moisella sateella tottistettu aiemmin melkoisen vähän. Perusjuttuja plus noutokapulan nostamista. Puree se edelleen.
Joukkopaikkamakuita. Ihan ok muuten mutta kerran nousi istumaan kun olin piilossa. Kyttäsi kentän laidan noutokapulaansa, tod näk paikalla pyörinyt westie meni tuolloin aika lähelle kapulaa.

Tottiksen jälkeen koirahierojaharjoittelijan käsittelyyn Pennin kanssa. Penni jännitti alussa jonkun verran mutta rentoutui sitten ja oikeasti nautti. Ördäsi lisää koko illan. Penni se osaa olla aika vaativa kun sille päälle sattuu. :D

Mytyn kissanpäivät uudessa Cooniksen Piilopussissa:
1285224285_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1285224285_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona käytiin remmilenkillä kotikulmilla ja tokotettiin vähän. Mustin seuraamispaikka valuu taas liian eteen, voi pentele! Korjaussarja käyttöön. Noutoa kiloisella kapulalla. Toi pari hienosti oikein ja pureksimatta, sitten rouskinta taas alkoi. Ehkä kokeillaan huomenna kaksikiloisella. Jne.

Torstaina poikkeuksellisesti vapaapäivä kun AgiTokolassa on hallinkunnostusviikko ja treenit tauolla kesä- ja talvikauden välissä. Mitähän me sitten lie tehtiin ? Vähän lenkkiä ja tokotusta, olettaisin.

Lauantaina aamusta Penni mutsille ja poikain kanssa Turenkiin jälkikokeeseen. Tai Fresco siis jäljelle ja Musti seuramieheksi.
Arvonnassa nostettiin nro kolme ja päästiin hommiin heti aamusta. Tai vain aamusta kuten tuli todettua.
Fresco eteni janalla nätisti ja kohtuullisen suoraankin jopa. Otti ensin takajäljen mutta kääntyi itsenäisesti ihan vähän ennen liinanmittaa edettyään. Lähti jatkamaan oikeaan suuntaan. Ekan parinsadan metrin jälkeen pyörittiin jotain (mm. tuoreessa hirvenpaskassa), sitten oikea jälki taas löytyi. Fresco nosti nätisti kaksi keppiä (toista tarkensi ihan tosi tosi pitkään vaikka oli ihan nenän edessä, mikähän siinä ?) ja jatkoi hommia. Ja jatkoi ja jatkoi. Keppejä ei enää noussut ja jossain vaiheessa jouduin toteamaan että me jäljestetään nyt jotain ihan muuta kuin jäljentekijää. :( Onneksi koira kävi metsässä (ehkä kilometrin) lenkin jonka jälkeen tultiin takaisin omalle jäljelle ja jatkettiin sitä pitkin takaisin alkupisteeseen. Hyvä noin, omin avuin en olisi metsästä pois löytänytkään. Pisteet sinnikkäälle koiruudelle, tietty plussaa olisi ollut vielä pysyä omalla jäljellä koko matka.

Keskeytettiin koe tuohon, ei huvittanut tehdä esineitä ja tottista harjoituksen vuoksi.

Sunnuntaina Somerolle katsomaan Nuupin lapsia. Ihania !

1285511963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sinitäplikäs tyttö edelleen vailla sijoituskotia, kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä minuun. Tai sitten vaan tuon sen kotiin ja pidän itse. :)

Mikä sikäli ei ole välttämättä hyvä idea että näyttäisi että meille ehkä saattaisi sittenkin tulla marraskuussa peräti kahdet pennut. :) Hurraa, kai. :D