Maanantaina ensin ilmaisutreenit pikkuporukalla. Molemmille pojille viisi lyhyttä pistoa joiden päässä maalimies. Vasemmalla umpipiilo jolle kaksi kertaa. Ekalla kerralla hallintaan (Mustilla toimii näköjään käsky tule), tokalla palkka maalimieheltä. Toisella puolella keskimmäisellä hallintaan. Mustikin jopa tuli hallintaan kummallakin maalimiehellä ekalla kerralla mutta siinä pysyminen on vielä vähän niin ja näin.
Mustin ilmaisun aloitus ekalla umpipiilolla kesti, noita täytyy treenata näköjään ihan tosissaan. Ei ole jättämässä maalimiestä tms mutta saisi aloittaa ilmaisun vähän nopeammin.

Ilmaisutreenin jälkeen jatkettiin AgiTokolalle kimppatokoihin. Musti oli ihan kivassa vireessä, otettiin paikallaanoloa, ruutua (hieno ilman leluakin !), ihan perusjuttuja. Hypyllä kävi aika kuumana ja olisi voinut varastaa. Tuon kanssa pitää näköjään alkaa olemaan vähän varovainen. Pari vauhtinoutoa, ei osannut vaihtaa vierasta kapulaa leluun ? Vai eikö lelu vaan kiinnostanut tarpeeksi ?
Frescollekin vähän toimintaa, enimmäkseen leikkimistä plus liikkeestä istumaan jääntejä. Olen alkanut analysoimaan omaa käskyn ajoitustani tuossa liikaa mikä on aiheuttanut epävarmuutta sekä itseen että koiraan. On se herkkää. AgiTokolan peilejen kanssa tuota oli kyllä näppärä tehdä.

Tiistaina kauden ekan kerran agia BATin Keravan hallilla. Kiva treeni erittäin haastavalla keppikulmalla (90 asteen avokulma johon takaaleikkaus). Saatiin tuo onnistumaan pariin kertaan mutta huomattavasti useammin Musti juoksi joko keppejen läpi tai viereisen puomin alla olevien siivekkeiden luo. Näköjään lisää treeniä tuollaiseen keppikulmaan.

Hallilta Taiteentekijäntielle ATD:n syyskokoukseen. Ennen kokousta kävelin poikain kanssa vähän kaupunkilenkkiä. Penni oli kotona valvomassa että uudet ikkunat laitetaan paikalleen asiallisesti.
Kokous vähän venähti mutta hyvä uusi hallitus saatiin. :)

Keskiviikkona hengitettiin vähän ja treenin sijasta vain lenkkeiltiin.

Torstaina normiagitreenit. Musti oli kohtuullisen pätevä, ohjaaja olisi vaan voinut muistaa että turhan pitkää treeniä ei kannata tehdä, vauhti hyytyi taas lopussa. Alussa meni kivalla vauhdilla ja asenteella. :) Saatiin radalle oikein onnistuneita pätkiäkin.
Sivussa tehtiin vähän tokotusta. Seuraaminen hyvää, jostain syystä vaan jäi parissa perusasennossa seisomaan. Remmin ja lelun pitämistä, ei pure muttei pistä suutaan kiinnikään kun läähättää. Kaukojen istumaan nousua, paranee ! Ei jumita enää niin helposti ja nousee kunnolliseen istuma-asentoon.

Kaverukset Penni & Tessu:
1285224832_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina pitkästä aikaa kissanäyttelyyn. Mukana kotoa Nuupi jonka lisäksi paikalla myös kasvatti Mörkö (T Ähäkutti), Anselmi (T Anselmi Apila), Minttu (T Cissinminttu) ja Nella (T Citronella). Sekä iso kasa Nuupin lapsenlapsia. :)
Meidän suurin ilonaihe oli hyvä seura, kiitokset kaikille paikalle saapuneille ! Menestystä ei tullut minkäänlaista, Nuupillekin sattui veteraaneihin tuomari joka tykkäsi siitä varmaan vähemmän kuin kukaan ikinä. Kasvattaja- ja siitosluokkaa ei saatukaan kokoon yllättävien poisjäämisten takia.
No, ensi vuonna uudestaan.

Poikkeuksellisesti lähdin näyttelystä jo tavallista aikaisemmin myönnetyn poistumisluvan turvin. Kissanäyttelyssähän kissan pitää olla paikalla näyttelyn päättämiseen asti, muuten napsahtaa sanktiota.
Ikinä aiemmin en ole etuajassa joutunut lähtemään mutta nyt se oli välttämätöntä kun serkun ja avovaimonsa poika Jooa Onni Aleksi kastettiin alkuillasta. Ja pakkohan se oli kekkereihin mukaan päästä. :) Onnea koko perheelle !

Sunnuntaina Purinalle. Mustille kaksi hyppäristarttia joista tulokset 0 ja kymppi yliajalla. Toiselta radalta yliaikaa useampi sekka, tosin tumpeloitiin kepeillä ja putkella kiellot joissa paloi aikaa. Ekalla mentiin kohtuullisen sujuvasti, pari ylimääräistä kaarrosta verotti aikaa. Ihanneajat eivät olleet erityiset tiukat mutta Mustihan tunnetusti on - no, mitä sitä kaunistelemaan - hidas. Mutta ihan nätisti kulki muutenkin, ei miettinyt muita kuin tuolla toisen radan keppejen sisäänmenolla.

Illalla vielä VAPEn syyskokoukseen. Tuli hyvä hallitus. :)