Maanantaina ensin kaupunkilenkille Konalaan (krääk) ja sitten tottelemaan Agitokolaan. Vuorossa ylempien luokkien kimppatreenit. Alkuun makuu 3 min, olin piilossa. Maahan ja ylös evl:mäisesti, hyvä kun tuotakin tulee jo tehtyä. Makasi oikein nätisti. Kerran yritti nuuskaista maata kun jätin, kielsin siitä. Alussa pyöritteli vähän päätään muttei mitään mihin tarvitsisi puuttua.

Muuten tehtiin seuraamista, jääviä, pari vauhtiluoksetuloa. Kaukoja, ruutua (lelulla kaukaa ja pari kertaa ilman lelua läheltä) ja uutena hyppynouto metallikapulalla. Viimeisimässä tiputti pariin kertaan ekalla yrityksellä, toka jo melkein perfect. Ei edes purrut kapulaa. ;)

Muutenkin ihan ok treeni. Seuraamiseen kaipaisin vietikkyyttä mutta tekee kyllä muuten ihan tarkkaa työtä, paikkakin on taas ok. Oma vire oli kerrassaan huono, oli jotenkin ihan löysä olo. Lisäksi ratsastuskipeät jalat vaikeuttivat liikkumista. Ihan oikeasti.

Frescokin teki pikkupätkän. Seuraamista, jääviä, kaukoja, yksittäistä metallinouto hypyllä. Jäävät jopa taas oikein, jeij !

Tiistaista tuli aiemmin suunniteltuakin vauhdikkaampi päivä.

Ensin BAT-hallille agiloimaan. Koiria paikalla kolme, aikaa tunti ja edelleen erittäin ratsastuskipeät jalat. Sain vielä neronleimauksen eikä jaettu hallia vaan tehtiin yhtä pidempää rataa "jossa pystyy kerrankin juosta". Right.
Periaatteessa ihan hyvä treeni, Musti kohtuullisesti kuulolla ja taipui vaikeampiinkin kuvioihin. Ohjaajan olisi vaan pitänyt liikkua paaaljon paremmin.

Hallilta tokottamaan. Tehtiin tunnin kohtuulyhyt ja tiivis treeni. Mustille seuramista, jääviä ja noutoa. Noudossa hetsasin ja pidin pannasta heittäessä (haukkuu ja taatusti oppii varastamaan) ja kun otti kapulan, kannustin koko ajan namit kädessä. Toi hienosti purematta ja lujaa pari kertaa. :))) Ehkä tuokin alkaa muotoutua.
Samoin kaukot alkavat tuntua paremmilta. Pitäisi vaan lopullisesti antaa itsensä kertoa minkälaiseen istumiseen on tyytyväinen, tuo tykkää edelleen mielellään jäädä aavistuksen vajaaksi.

Tokosta Korsoon jossa Siiri-sijoituskissa jo synnytteli Tassulähteen D2-pentuetta hyvää vauhtia. :)) Maailmaan saatiin tiistain aikana kolme sinistä tyttöstä. Eivät älyttömän isoja mutta ei ollut äitinsäkään aikoinaan ja nuohan syntyivät kohtuuajoissa, 63 vuorokaudella (jos astumispäiväarvaus osui kohdalleen).
Yksi pikkinen sininen saapui maailmaan vielä keskiviikkoaamuna eli Siiri toteutti Mila-mamman kaavaa tarkasti tuossakin.

Pennunkyselijät malttakaa ! Otan teihin yhteyttä kunhan pennut ehtivät muutaman päivän kasvaa ja alkavat itse imeä. Tuohan on taas ekan vuorokauden käsinruokittava pentue veriryhmäjuttujen takia.

Torstaina käytiin aamusta Siirin kanssa eläinlääkärissä. Kohtu näytti röntgenissä tyhjältä mutta aika isolta ja veristä vuotoa oli minusta tosi paljon. Illalla nesteytettiin kotona ja yritettiin saada suolta toimimaan, kohtalaisella menestyksellä jopa.

Illalla Timo Liuhdon vetämät agitreenit. Näennäisen helppo ratapätkä josta erilaisilla vienneillä saatiin haastavampi. Ihan kohtalainen treeni, koira kulki kivasti mutta itse olisi pitänyt päästä selvästi kovempaa.

Perjantaiaamuna Siirille oli jo noussut kuume. Ei kun uudestaan lääkäriin jossa vihdoin todettiin kohtutulehdus. Ei kun leikkuriin ja kohtu pois. Illalla Siiri oli aika kipeä mutta hyvällä hoidolla (kiitos Ilona!) ja lääkkeillä olo alkoi parantua.

Lauantaiaamusta hakutreenit. Tehtiin vaativa ylileveä rata jossa kallionousua ja laskua.
Molemmille pojille maalimiehet takakulmissa ja toisessa etukulmassa (eri etukulmissa, en halunnut lähettää Frescoa jyrkän kalliolaskun yli maalimiehelle. tuo on sen verran pöhöpää että teloisi vielä itsensä.). Radalla pituuttaa joku +200 m, keskilinja vähän mutkikas metsäautotie.

Paikka oli uusi meidän pojille josta osittain varmaan johtuen Mustilla oli aika vaikeaa. Maalimiehet kyllä löytyivät ja ilmaisut ok mutta suorat pistot olivat ihan hakusassa. Otin takaisin useampaan kertaan jolloin ylikorjasi ja yhdessä vaiheessa ilmoitti että hae akka itse jos ei pistot kelpaa. Tuon jälkeen laitoin vähän eri kohdasta jolloin meni nätisti ja jopa aika suoraan.

Fresco kulki paremmin. Vaikeilla radoilla näkee että kokemuksella on merkitystä. :)

Illalla kylässä kävivät Attic Angelin viisikuiset blue merle -pojat. Nuo eivät kyllä välittäneet meidän pojista mitään, kaahasivat vaan keskenään pitkin pihaa. :D Hauskoja heppuja.

Sunnuntaina touhuttiin pihahommia, ei mitään sen kummempaa. Unohdin että naapurustossa oli luonnetesti, sitä olisi ollut kiva käydä katsomassa.