Jotenkin vaikeaa taas tämä blogikirjoitus. Vaan yritetään nyt pikaiseen pistää ylös mitä on tehty.

Maanantaina oli ajatus hakuilla mutta kun porukkaa ei löytynyt mukaan niin tyydyttiin viihdyttämään pennunkatsojia. Mukava päivä noinkin.

Tiistaina agit BAT-hallilla. Ei taaskaan kamalan dynaamista tekemistä, lähinnä yritin nopeuttaa kontakteja. Aika kinkkistä keppikulmaa tehtiin kanssa, välillä onnistui, välillä ei. Tuossa selvästi kyllä vielä hiomista.

Torstaina Savikon Sepon agit. Ja nythän meillä ei sujunut ei niin yhtään. Olin valovuoden myöhässä koko ajan. Musti kävi jostain syystä tosi täpsynä ja taisi mennä lujempaa kuin yleensä kun en tosiaan ehtinyt en niin mihinkään. Loikkasi jopa kerran aan tosi rumasti. Hmm. Onkohan se tammikuinen kisaputki sittenkään järkevä ajatus jos kontaktit ovat lähdössä käsistä.

Lauantaina kävin messarissa. Koiria katsoin aika vähän, ei ole ison näyttelyn aussiekehä minun juttuni.
Jotain tuli kuitenkin shopattua. Sitten ei kun kotiin ja lumitöihin. Jotenkin isäntä aina onnistuu valitsemaan pikkujoulureissujensa ajankohdaksi lumipyryn. Höh.

Sunnuntaina oli taas pennunkatsojapäivä, vieraita kävi Lappeenrannasta ja Vuosaaresta. Nyt on kaikkien pentujen ennestään tuntemattomat tulevat omistajat nähty ja onpas taas mukavaa porukkaa. :) Helpottaa pentujen luovutusta kun tietää että pääsevät noin kivoihin koteihin.

Minssun pennut kotona ovat myös liikenteessä pesästä jo. Melkoisia miukuja, kertovat kyllä kiivaasti kun joku asia ei miellytä. Aikasen kaunis kolmikko on myös.

Frescon jalka on taas parempi. Se saa liikkua pihalla vapaana mutta enimmät rynnimiset ovella ja portilla on otettu pois, saa mennä rauhassa muiden perässä tai edellä.

Mustin kanssa on tehty ahkerasti 4 x päivässä pitoharjoitusta. Tuntuu toimivan. Nyt jo liikutaan tunnaripulikka suussa ja on jokunen kerta otettu sitä maasta ja haettu heittämälläkin. Seuraavaksi pitää siirtää homma ulos tai ainakin jonnekin keittiöstä. Katsellaan mitä neuvoja maanantaina saadaan. Muuten tottistaminen on jäänyt ihan hävettävän vähälle. No, sovitaan että meillä on menossa tauko. :D