Maanantaiaamusta työterveyslääkärille ihmettelemään eilen Mustilla puretettua sormea joka on melkoisen turvoksissa eikä varsinaisesti liiku.
Tutkimus ja rtgnkuvat viittaavat rustovaurioon. Kylmää, kipulääkettä ja lepoa. Ja pari päivää saikkua, ei saa naputella näppäimistöä kuulema. Ja kun minun työni on lähes 100 % tuota niin pahahan työtä on tehdä. Vanha kymmensormijärjestelijä taipuu huonosti etusormikirjoitteluun.

Illalla kuitenkin tältä erin viimeiseen Korrejen tokokoulutukseen tekemään mitä pystytään. Vuorossa kisanomainen treeni. Mustille avoliikkeet vähän sovellettuna. Seuraamisessa aavistuksen edessä ja ihan törkeää piippausta. Jäävissä vähän piippausta ja ennakointia loppuasennoissa. Seisomisessa otti ihan lopussa askeleen perään. Luoksetulo suorana, törkää piippausta kun jätin. Nouto tunnarilla, puri jonkun verran. Kaukot ihan edestä, ennakoi käskyjä. Hypyssä nytkin kuin vimmattu ennen käskyä ja takaisintuloon tarvitsi kaksi käskyä.

Eli pyllylleen meni koko homma, tuo oli ihan kamalaa. En ole varma mistä nuoriherra noin kuumui, ei ole ihan sen tapaista.
Arvailut:
a) outo aloitus, otin sen suoraan seinästä tekemään ilman suurempia virittelyjä tai purkamisia
b) palkkaamattomuus
c) mukana ollut liian iso palkka eli juusto.
Tai nuo kaikki yhdessä ? En tiedä. Argh. Kamalaa.

Tiistaina BAT-agit. Kaikkiaan aika kiva fiilis ja treeni. Onnistumisia etenkin puomilta namialustalla, meni ihan sikalujaa ja perille vaikka itse jäin lähetyskohtaan. Mitenkähän tuon saisi toimimaan noin ilman namialustaakin ? Toistoilla, arvaan.
Pikkupuolella välistävetoja ja takaakiertoja kolmen aidan suoralla kohtuupienillä väleillä. Meni ihan törkeän hyvin jonka jälkeen jopa yllätin itseni lopettamalla etuajassa (kun koira kulki hienosti ennen kuin homma hyytyy yhtään).
Luppoajalla tehtiin tunnarinhakua ensin heittämällä, toi hienosti yhtään purematta. Ja niin hienolla sikariotteella että Iida olisi ylpeä. ;)
Lisäksi uusi variaatio eli maahan riviin villasukkia ja hanskoja (joissa vieraan lisäksi myös minun hajuni) ja niiden alle oikea ja väärä tunnari. Väärän kanssa välillä vähän ongelmaa, oikeaa toi hyvin nimenomaan haistamalla.
Lisää erilaisia treenejä tuon suhteen. Eikä aina hankeen/hiekkaan upotettuna, muuten meillä on kohta kaiva pulikka esiin -liike. Vaikka nenäänsä se kyllä käyttää noissa aika hyvin.

1293907019_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona lenkkeilyä, lumitöitä ja vähän kaukoja, palkkana pallon heittelyä hankeen joka on Mustin mielestä ehkä parasta.

Torstaina tältä erin viimeiset Kimin agit. Meni suorastaan hyvin. :) Paria kohtaa viilailtiin. Ja muista katsoa sitä koiraa kun käännyt siihen asti että se on hypännyt !
Ja taas lopetin etuajassa, noin sitä pitää. :) Mustin kanssa on turha vääntää ylimääräistä siinä vaiheessa kun homma pelaa, parempi jättää vähän nälkää kuin hyydyttää koiraa. Vaikka esim. vuoden takaiseen verrattuna tuo on kyllä agissa noussut aika paljon, varsinaisia hyytymisiä ei itse asiassa enää meidän tekominuuteilla (10-12 yleensä) ole tullut.

Perjantaina käytiin lekurissa kissiköörin kanssa. Mukana kaikki kuusi pentua. Minssun lapset saivat ekat rokotuksensa ja Siirin lapset toiset. Lisäksi Siirin pennuista Dorrit suunnitellusti rauhoitettiin ja tähystettiin hengityksessä kuuluvan äänen takia. Sillä on ahdas nenänielu ja ääni tuolee tuolta. Todennäköisesti ei tule haittaamaan pentua koskaan ja jos tulee, on leikattavissa.
Itsellä meinasi loppua happi käynnin lopuilla. Ei tee hyvää pentujen hypläys enää ollenkaan.
:(
Toisaalta nautin suunnattomasti noista kotona olevista, jotenkin on fiilis että ne ovat jos eivät viimeiset niin ainakin vahvasti lopun alkua. Toisaalta olo on välillä niin huono ettei luovutus tule hetkeäkään liian aikaisin. :( :(

Ja sitten viikonloppu. Hmm, tehtiinkö me silloin mitään? Ei kai ainakaan koulutuksellisesti. Kotihommia, lenkkeilyä, sunnuntaina koirain kuvausta. Pienimuotoista tokottelua jossa oma fiilis ei ollut ihan kohdallaan niin ei sitten jatkettu (onneksi) kovin kauaa.