En tiedä mitä tuosta päivästä ajattelisi. Tai tiedän mutten kehtaa sitä täällä sanoa. Sanottakoon vaan että itse en ollut tuomarin linjasta ollenkaan vakuuttunut.

Makuu 8 - oli kuulema levoton. No, niin oli moni muukin kun muita ryhmiä katselin eikä pisteitä kamalasti vähennetty. Kehän laita sanoi että Musti makasi ihan normaalisti, itse en tietenkään sitä nähnyt. Samat pojot sai mm. kolmella ylösnousukäskyllä joilla koira ei kuitenkaan noussut.

Seuraaminen 7,5 - Alussa edisti ihan vähän ja yksi käännös vähän löysä. Kontakti pysyi koko ajan muuten oikein korrektia.

Liikkeestä maahan 9 - oli kuulema vähän hidas.

Luoksetulo 7 - hieno stoppi! Mutta "vähän temponvaihtelua". Okei, ravasi viimeiset metrit.

Liikkeestä seiso - 8,5. Ihan oikein. Hieno pysähdys mutta liikutteli paria tassua kun loittonin. Mikähän juttu tuo nyt oli?

Noutaminen - 7 ja ihan farssi. Kehä oli suunniteltu niin että kapulaa ei voinut heittää juurikaan vaadittua 10 m pidemmälle tai se meni ulos kehästä. No, niinhän se meillä meni. Laskeutui kehään mutta pomppi metrin verran ulos. Siinä sitten tönötettiin aikamme kun liikkuri ja tuomari pohtivat että mitähän nyt pitäisi tehdä. Päätyivät siihen että ohjaaja hakee kapulan ja heittää uudestaan. Hieno nouto, meni ja tuli laukalla eikä pureskellut yhtään. Saattoi varastaa vähän sivullesiirtymisessä.

Kaukot - 8,5, meni hitaasti maahan.

Estehyppy - 9.

Kokonaisvaikutus - 8. Kun ei tykkää niin ei tykkää.

Musti ei ollut ihan parhaimmillaan, sain tehdä aika lailla työtä että sain sen keskittymään hyvin. Vingahteli lisäksi kehässä jonkun kerran. Mutta teki minusta silti hienoa työtä videoltakin katsottuna. Loppupisteet siis 160,5 ilman liikevirheitä tai kaksoiskäskyjä.

Päivän kruunasi silti ATD:n joukkueiden menestys, meidän joukkue otti pm-kultaa ja toinen joukkue puolen pisteen erolla pm-hopeaa. Go ATD, ihan mahtavaa!

---

Ja kissapuolta, Nuupi Aijan mukana Tallinnassa CAPIB, IP ja TP. Hienoa!