Hupsanssaa, tämä on jäänyt kokonaan kirjaamatta. Jos nyt jotain raapustaisi kokoon mitä muistaa.

Perhanan kylmä ainakin oli aamulla. Pakkasta ihan reilusti ja jonkunverran lunta maassa. Koe ei ollut ihan täynnä, 15 voittajan koiraa kai tuonne olisi otettu. Olikohan meitä jotain vähän reilu 10? Hrrrr.

Aamusta metsään jossa meidän numerolla aloitettiin esineruudusta. Ruutu oli simppeli eikä esineissäkään mitään kummallista mutta tuuleton pakkasaamu kai söi hajut kun ei kukaan tuonut kolmea esinettä. Mustille yksi pistein 12 jos en ihan väärin muista. Teki hyvin töitä koko ajan muttei saanut hajua kun ihan esineen päältä niin muut jäivät.

Sitten vähän odottelua ja ukkoja etsimään. Sielläkin oli ollut vaikeaa, harva koira nosti kaikkia. Musti työskenteli vähän vallattomasti eikä tehnyt aina ihan pilkulleen sitä mitä käskettiin mutta ukot löytyivät ja tulivat ilmaistua ihan kivasti. Pisteitä 156. Maasto oli tasaisehkoa, välillä kohtuullisen avointa ja välillä tosi tiheää pientä kuusikkoa.

Ja tottikseen.
Seuraaminen tosi kivaa. Ihan pientä ääntelyä liikkeellelähdöissä, ei pahaa Mustiksi. Jäävät ok. Luoksetulot hitaat, samoin noudon palautukset. Esteet ok. Eteenmeno hitaahko. Kohtuullinen tottis kaikkiaan, pisteet 86.

Tuomarina esineissä ja tottiksessa Vesa Häkkinen, ukot otti Asko Myllylä.